[LoL]英雄聯盟 S12 比賽討論區(1120)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
邊會放女警咁好人
所以覺得佢好命啊 s8打完之後lpl無拎冠既話佢真係可以上神台
邊有人一出道就有巔峰the shy rookie做隊友 就算再雷都有人carry
仲要撞正ning最勁個期... 但jkl s8閃上去個下個腦都仲有畫面 雖然個下係畫龍點睛但真係印象幾深
期望越大失望越大
除咗廢老最睇好就係佢
但呢場打得咁差 開波前全球都有期望geng贏
佢就登基做真世一
咁樣衰係自己手仲要唔係唔夠打 係都未打就自爆點撐
覺得艾希先係op個隻
W+E屈機,sup/ad都得
T1打jdg都有Ban過
最尾龍位團戰比人打散左, 其他隊友拉打,Ruler 都叫做一換二
佢自己隻Ryze 就2/3 血up 走去食人隻jungle 青蛙再B

其實有無更嘅做法
睇翻哂全部重播覺得似GG自己打得好差多過DRX打得好
似俾人打爆咗心態

希望佢下年肯轉打法
今年好大個教訓
佢出道咁多年我都未見過佢打得咁差
Kingen頂唔頂得順
唔好玩ryze咪係最好既做法囉
佢隻ryze全場都唔知做過乜野
行走超級兵
佢打完都話呢場係佢出道以黎打得最好既成績 亦都係佢出道以黎打得最差既一場比賽
認同
連尋日贏嘅第一場都係咁 逼drx慢性死亡
或者咁多年Geng都仲係正宗傳統lck營運嘅代表沒改過
格硬拖到中下carry/等對手自爆
而呢套其實食正版本真係勁 連canyon兩次代表作都要輸
佢賣點係有腦做到指揮 雖然ad 位係唔需要依個能力
玩ryze我諗真係要好似廢老call play先得
唔call play啲tp同招大其實冇用
點會估到殺曬EDG, GenG
可能又好似Faker 話齋,聽到Ryze呢個老朋友叫佢pick自己
你睇tes比賽就知佢個智商都唔係高得去邊
問題係面對五核心SKT,要贏真係靠奇蹟
但重點係之前嘅geng好穩,唔會咁多失誤。但今日花生game2開始成日無啦啦喺啲奇怪地方俾人捉死送節奏。Chovy全場團戰隱形。Doran對線自爆

已經唔關ban pick事,佢地咁嘅表現玩乜都死
下季出返時光杖再黎過
今日節奏同call都怪怪地
可能真係太緊張掛
pyosik smite 隻青蛙個一野
佢eyze嚇到秒閃 再開大走佬

我見到都o晒
係咪同jdg練左啲on9野出嚟 kanavi又係係啲on9位死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞