[月經] iOS集中討論區 (215) 好似冇咗雙數iOS好啲呢支歌仔唱

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
個plan本身無伏,伏位係電訊商夾你上貴5G plan
成日陰鳩我搞到我最近成日㩒錯字
係新機唔可以舊過舊機。
都有機會直接變無port
真心覺得細m額整體會好過藥丸mon
藥丸mon上面少少既空間都無用途,顯示仲要低左
因為最新版本可能加咗新嘢或有嘢fix咗,你搬啲新嘢去舊版本咪炒囉
始終用無線傳輸data個穩定性同速度都唔夠有線好,依家ProRes 成50-60MB一張,apple 自己都知要改

如果佢直接跳無線,要喺喱方面技術有超大突破先得,理論上佢想咁做,依家應該升咗lightning 做USB3.0或以上先,再玩多五六年先搞

依家唔搞個lightning ,應該都係想下年一次過換,之後又聲稱usb-c比lightning 快十倍
用focus

開app 自動開focus
開focus 自動開5g
同埋冇port 就會冇晒啲low level boot
Safe mode
DFU

變晒apple watch
一有事就要返apple
嬲得滯講得唔好。係新機iOS唔可以低過舊電話嘅iOS
24年,即係下年仲可以出lightning
講得唔好 係舊電話資料搬去新 新電話iOS要高個舊電話ios
理論上係
所以要睇下Apple會唔會掙扎到最後一秒

不過講真
我想要type c還想要type c
我唔認同咁樣用法律逼人轉
有班大愛環保L 嘛

之前睇過篇野其實個charger 分開買 d packaging 係多好多,更加唔環保,不過班友一定扮睇唔到
早排apple 封殺晒啲beta profile網站
如果舊機上左beta部新機都唔知點算
好彩而家個網又喺返度
ching解決咗未
咪一樣,舊機高版本過新機啊?
我覺得以iPhone嘅出貨量嚟計
乘番幾年
Cut牛應該真係環保好多嘅
不過唔知有幾多人會因為apple唔跟牛而會自己買一個新
如果多過20%咁應該冇咩用
不過我覺得EU逼人用type c呢樣嘢雖然係最直接達到「大部人都想iPhone轉type c」呢個目的
但今次逼完個port
下次又會逼咩呢?
篇野係針對d 廠話packaging 環保同班an 機diu 完apple, 之後就跟埋唔出charger

不過講真apple 個charger 真係算數
用咁多代我都係用返自己嗰個,反而earphone 有時會拎黎用
我堆萬年5W牛多到我喺屋企/公司已經見位就插
梗有一個喺左近備用
公司好啱用
應該就唔會逼住嘅

統一其實都好
我屋企仲有野係usb 細頭都有兩款
仲有d 圓頭先麻煩
用咗一年,舊電最大容量得返88%
呢兩日仲要叉叉吓電同我講因為太熱停止充電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞