[月經] iOS集中討論區 (215) 好似冇咗雙數iOS好啲呢支歌仔唱

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
好好奇呢部最後會賣成點
真係完全冇人提
但明明係大眾最buy嘅大mon機
如果新相應該要等ML 做indexing
proraw edit 多細節好多,搞掂我會export 返heif
如果我用pro raw
多數會用Lightroom去執相
16.0.2 續航力有無好左?
唔係喎,啱啱試都即影即得,live photo都得
琴日上左16.1 beta 4 今日第一次死機
Hold死左喺lockscreen用faceid個畫面
Hard Reset都禁左30炒先有反應
用緊beta 有冇得番去stable
但個價直迫Pro
不如再比多啲1600上Pro Max
但9k先得128
就會話不如比多少少上256/512

跟住你就會覺得其實1TB唔係真係太離地
Tim cook 正仆街
唔好意思唔知會唔會去錯POST問

想請問下兩部機轉移資料
而家新機SET完開著左可以自由用
但係舊機一直卡係轉移資料個畫面 話仲有9分鐘
等左好耐一直無郁過咁係仲轉緊定係點
16.0.2 reload到燥
14 Pro 點解俾我感覺係倒水?
之前都用開大機 12pro max 依家轉細機順手左 有手感
LIHKG reload 到燥
24年行成熟magsafe la
2年夠解決到好多科技野喇ching,仲要唔係第一年做
分分鐘2年後同你講手機拍埋部macbook就過到野,非macbook就用wifi都做到快速傳輸
Del 9埋你個type c
Apple 個客群,用大mon會買pro max ,性能勁,用細機會買se ,嫌貴唔會用apple
你話個plus有咩價值
13 pro 本身電池健康100%
升完16用咗陣得返98%
update會重新同你計一計

我隻watch 95% up完變返98%
原來係咁點解你係升返上去
不過依家垃圾連登+ios16發熱都幾傷電
我訂咗14 plus,聽日送到
唔要pro max純粹唔想咁重
大mon
一係就孝子機 咁你就要平
一係就氹班大mon android轉會 又係要平
升級iphone果班由x xs 11 升上黎用開pro level版點會想跌番落普通版

結論係價錢出問題
但其實計機能嘅話真係同pro max差唔多
如果計打機 多數啲game都仲係60fps 咁兩部睇嘢冇分別
係平時掃Mon上網先用得着120
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞