[月經] iOS集中討論區 (215) 好似冇咗雙數iOS好啲呢支歌仔唱

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
夠疆就直接冇插口
行全無線
我實respect
佢夠膽咁搞我會respect佢真係推動緊一啲嘢

之前cut 3.5mm jack 直接令無線耳筒爆炸式發展
legal terms 下

iPhone 15 同再之後iPhone 16 都可以lightning

17 歐洲先要usbc
上次歐盟要 micro usb apple 咪又係塞條 adapter 算
依家真無線成行成市
平到$200都有對
去番以前插線嗰個價位
今次寫明要build in
EAP 都唔見左好耐
好似話專注做case
youtube剛剛先有14 plus開箱review
https://youtu.be/35BkHichD2M
連MKBHD 都出片幫手講iOS 16 CLS
真心啲萬年bug從來冇完整解決過隔幾個細版本就會隨機出現返
我而家反而要拎返舊3.5 earpod 插ps5打機用
佢最舒服
成條片都係屌apple多過講部機
其實部機 睇落同 14 pro max 一樣,用落同iPhone 14 一樣

又的確冇乜野再review
14 plus 又的確冇乜野好講
真係得重量,顏色講
藍芽耳機未有AirPods之前已經唔少人用緊

但cut port得Apple watch
真無線耳機真係apple帶起既
冇話真無線唔係Apple帶起
如果佢搞到用airdrop連接iTunes(windows+mac)做 backup /入資料應該有得諗

而家條線主要都係叉電同iTunes 應該?
d beta 出得咁密既
坦白講好多嘢的確唔係apple第一個出
但好多時都要Apple出/推先變主流
呢啲大眾層面嘅嘢真係冇一間廠追到
一個禮拜一次正常嘅
mac冇左itunes一段日子了,同finder combine左
同埋可以用wifi sync,冇記錯第一次都要插一插線去tick返wifi sync
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞