[月經] iOS集中討論區 (215) 好似冇咗雙數iOS好啲呢支歌仔唱

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
ipad 咁大製作都唔開發佈會
如果未 update ios 16,係咪唔update 好d ?
而家15.7
又玩一日一蘋果?
咁幾時先有蘋果食呀,想咬
無預咗舊電會倒水既心理準備唔好升上去,
等多一兩個version 再決定啦
借咗老竇個MagSafe尿袋玩 都唔好玩
部機一路扣電
我知係用粒嘢啲電先 但唔知部機都會一路扣
最近換左新機 有個成日用既APP原來下左架無得再DL
想問下有咩方法可以由舊機 tran個app過去新機?
試過用itool個o的話乜鬼無共享唔比我backup個app
iMazing
都話新機前既os 唔好update 住

我自己都忘記左 手殘升左

我覺有時load 空氣

明明wifi
屋企netflix 都無斷...

13pm
有無方法將舊機張八達通轉移去新機? 我連id都開左新 所以用唔到ICLOUD大法

究竟個初代ios 16要有幾多個patch?
冇,down 八仔app退咗佢再加張新嘅
用開實體八達通拍大堂道門
想問下如果將張八達通入落iphone後係咪要再登記先拍到 定係直接拍就得
唔知有無巴絲試過呢
如果唔得就要請日假返去搞
係啲app自己update set
非14 Pro OTA都成GB
實卡同虛擬卡唔同冧巴,要再reg過

即使你由實卡變虛擬都係
都洗濕個頭

下之換iphone 後有新iPhone 都唔update 了
Up都係PK
14 Pro Max啱啱up完
開ig個camera,鏡頭係冇聲咗
但都係跳黎跳去(隔一段時間)
如果你屋苑係用八達通公司開發嘅系統, 唔係認 Card No. 的, 係可以直接過完用到, 但過完要用新虛擬卡盡快 doo 一次出入閘, 過咗太耐唔 doo 第一次, 就要再 reg 過

有啲屋苑係用 3rd party 系統, 呢啲系統只係認 Card No., 所以點都要再 reg 過
視乎你屋苑用邊隻系統, 參考我以下嘅回覆:

https://lih.kg/yiMmLfX
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞