[月經] iOS集中討論區 (215) 好似冇咗雙數iOS好啲呢支歌仔唱

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
咁神奇 我OTA升咩事都冇
除咗Safari出白splash
14 pro 感覺電都係差唔多,10%/hr左右
用落就好似順咗
條街仲有冇得買新X XR 11
如果有新

都已經係幾年冇郁過嘅機
你用埋我嗰份
快撚啲出16.1啦
14promax真係好唔順暢
都唔知係14系列問題定ios 16問題
上年13pm果陣啲流暢度爽好多
有冇用緊SE2嘅巴絲update咗上ios16?
想問下會唔會好食電
升左16.0.3,都仲係第三方影近野對唔到焦
朋友個部又得
朋友嗰部係咪14 pro?
Yes pro max , 佢用whatsapp影近個時會跳一跳,轉鏡頭,我個部就濛到hihi
whatsapp update 咗喎,你有冇update app
最新了,但原生相機無事,我仲以為iOS/WhatsApp 問題book天才bar睇睇先
係你個whatsapp 影唔到近野,定其他app?
我冇問題喎..但開ig相機仲係會啪一聲,但影近野冇濛
暫時whatsapp & 智方便唔得,ig就識自己跳

WhatsApp影的
我都要用舊電話setup, 跟住再transfer account去新電話
垃圾apple,影近嘅iPhone X仲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞