[月經] iOS集中討論區 (215) 好似冇咗雙數iOS好啲呢支歌仔唱

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
好易拉到出嚟 係咪你mon 貼影響
無貼mon貼
啲廣東話都唔撚人性化成鳩日出同音字
有冇俾個殼頂住你個邊 所以拉唔到
我頭先試幾轉都好順滑拉到出嚟
常用詞語可以出兩隻九唔搭八嘅字
服咗佢
有時都用撚到嬲屌你老母諗住唔使下下打字咁攰
結果要del 晒再重新打
有冇人部電話上咗ios16之後彈紫屏
然後係咁reboot
你咩機
銀行寄左張新卡黎
有無人知要唔要係wallet update番
個交易碼改左
12pro
到依家都未開得返??
https://support.apple.com/zh-tw/HT201412
跟咗呢個開得翻
但呢兩日已經紫屏reboot咗10次以上
試下itunes downgrade返個ios 先?
13 pro 更新咗ios16之後,部機用得耐會熱到辣手,啲電又會倒水有冇人都係咁?
14都係 ios版本 問題
請問有冇方法可以開指定app自動set 5G?
今日突然睇啲野淺色左
攪掂
唔該
仲會亂加標點
發熱係超級傷電池
紫mon會唔會係硬件問題
但有時係直接卡死 跟住reboot
唔敢restore/降ios會冇晒signal啲record
iphone x已上ios16冇咩問題
電池仲有91%
覺得可以戰到下年出部15
希望15有type-c
15pro先啱
可能再玩多年lightning
EU 條例deadline 係24年4月
下年有台積電3nm製程,應該主打soc效能
5nm今次都玩3代,3nm應該要玩4年或以上

第一代3nm慳咗電,可以閹電量,留返之後加
type C可以拖多一代當feature

之後超頻谷效能,加電量補返續航
鈦合金邊框減重量又一代

之後都冇咩好出

啲app同iOS大食咗,上8gb ram
動態島玩幾年直至mon底 face id
加強散熱
潛望式鏡頭

一日MacBook仲有8GB RAM option你都唔使旨意iPhone會有8GB RAM
等MacBook最少都16GB RAM嗰陣iPhone就有8GB RAM㗎喇
點解新機iOS 一定要最新版本過舊電話 你老母逼我新機更新iOS先可以過資料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞