[月經] iOS集中討論區 (215) 好似冇咗雙數iOS好啲呢支歌仔唱

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
依家itunes 都可以wifi
有無人上到IOS 16.1 beta 4連唔到VPN
係?我已經冇用itunes 好多年,sor
冇事
幾時有正式版
唔想再玩beta
NordVPN用佢個NordLynx係連唔到 反而用UDP無事
portless iPhone仲係有技術上嘅障礙

如果話portless只係好似AirPods咁,只缺Apple嘅商業行銷,夾硬cut就帶動到係好奇怪嘅事
up完beta 4用唔到nordvpn
Apple通常都做夠research/預備好哂啲配套先嚟cut嘢
係MacBook Pro轉純type c嗰鑊咁夾硬
舊port需求極大
結果要行番轉頭

推一樣嘢最緊要係啲3rd party甚至兢爭者都肯配合
而配合嘅誘因係齊齊有錢搵
呢個係true wireless成功嘅原因
老母部12 pro 係app store出現無法連接
app store係入到home page,但進入任何app都出現“無法連接”
已經試過restart/刪除VPN/轉mobile data/重新login apple id,都無法解決
有冇人有計
突然就話聽日賣街
14 plus?
請問14 pro 同clubsim 用家?
Clubsim個app個頂d buttob係咪遮住咗?
watchOS 9冇乜問題 但係佢cut咗我成日用嗰個Now Playing status icon
得app store 係咁
老母應該唔會有adblock?
想問吓有冇可能部iPhone全新未開未激活但係已經計緊保養時間
冇呀
我用 AdGuard “built-in VPN” 唔係連唔到,但係會突然 load 唔到要開/熄 WiFi 等佢 reconnect VPN 先 load 得返
A14同個食電moon
閹電
應該冇乜可能
係club買嗰啲開封機先會咁
nordvpn唔得
係啟用呀巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞