[月經] iOS集中討論區 (215) 好似冇咗雙數iOS好啲呢支歌仔唱

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
Post時已收檔

留名
當年Touchbar都有人漂咗上desktop
呢個POST 其實可唔可以問 MACBOOK嘢,因為呢邊多人啲
我用M1 MACBOOK AIR駁個24 吋MON,1920 X 1080
啲字硬係唔係好清咁,其實係咪要用2K以上既MON 先會清呢?
呢到所有關於apple 野都問得啦我覺得
分身島
agree
iPhone for life 外國玩左幾年
就咁睇個plan 其實冇咩伏
純粹當分期

反而要睇D 電訊商既plan 有冇伏
因為你部mac 個moon >1080p
電訊plan 反而搵笨
airpods pro 諗緊
平2舊水街外定
原價apple store刻字刻emoji

一代有刻字 冇咩特別
用左一年之後叉電盒有問題換左個乾淨新盒
但二代刻左野彈個框出黎會睇得返刻左咩
又好似幾有趣咁
我有買apple care, 拉長睇,覺得遲早舊電老化會換case
就唔搞咁多刻字
除非你送比女朋友個d 咪有d 心意咁lor
自己鬼得閒睇
同埋等緊d 殼出都會買返個殼
ac+就點都會買既
case 就唔會用
airpod 個盒算細 無謂加個case 整大佢
一代啱啱用有買case
但2日就拆左放埋一邊
iOS/iPadOS 鎖咗螢幕旋轉,之後個Lock Screen 都好易bug,iPad 成日unlock錯方向要另一邊上滑要解到鎖

做乜撚呀
iOS/iPadOS 鎖咗螢幕旋轉,之後個Lock Screen 都好易bug,iPad 成日unlock錯方向要另一邊上滑先解到鎖
飛過落地,有d淆😂
1代直頭用防水防撞個隻catalyst殼
同埋佢隻質地太易刮花,如果用magsafe電個隻都幾好
Pro max 既大家會唔會拎到手痛
單手會,所以會雙手用
可以重用PRO1個CASE
試左下跟官網賣個隻INCASE, WATCH個充電係可以用到
(熄左聲同唔用個邊扣無分別)
平時睇ig連登好似單手好啲
試過,但新case 比舊case 大少少,塞入去有少少夾硬黎
可能我用INCASE所以唔覺佢有分別, 因為PRO1個陣都好緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞