[月經] iOS集中討論區 (215) 好似冇咗雙數iOS好啲呢支歌仔唱

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
我同事話有人教佢部機出廠個ios version 係最好
之後所有update都會整衰部機迫你換
佢部iphone 8用到早幾個禮拜換之前仲係11.1
11 bug 到咁都用咁多年,痴痴地
係咪相機scan唔到隻錶
呢d 係咪cls
放入盒唔用係最好
iOS唔會自己update
粒電又keep住100% 健康度
又唔會跌花
放出去一定100% new
之前見有youtuber 話samsumg d 機齋擺都會以漲
Samsung邊同講法
炸彈製造廠黎
平時返工戴Apple watch 開住AOD 真係浪費電量,而且衣家Apple 仲未算調教好個iOS 搞到部14 pro D 電倒水咁倒
https://youtu.be/wGiTfFv7qJM
轉哂Dark Background 都咁食電
重新配過隻錶無反應,hold死左係中間有個apple logo個個圓形
個wallet 做咩事 嘟八達通個時要我入密碼 有無人知點解決
BLACK 果個佢咁多notification
另外兩個無

佢都test 得幾唔專業
有無食電咁多
我同老婆都係14 pro 佢無aod 我有開
d 電一樣咁廢
所以都唔7理
5g 照開
反正一返到公司就叉電
出街就痴住magsafe pack
WhatsApp 果d 都係啦
熄左都照彈比人睇晒
有人做過test
AOD係 around 0.7 - 1 % / hour
唔係
13.0 beta咪dark mode
13 係dark
14 係widget
15 乜柒都冇
16 係lockscreen
加埋bug全部繼承
有冇人更新完 口罩face id 慢左
原來dark mode咁早就有
感覺上好似唔係好耐之前嘅事
12用16.0.2 好似慢咗少少
嗰陣X即刻9衝beta為咗dark mode
2019年
feels like yesterday
https://www.youtube.com/watch?v=ATqqKoeccpQ
我呢兩日都成日係咁
繁忙時間成日中招
https://forums.macrumors.com/threads/apple-store-503-service-temporarily-unavailable.2364308/
有冇巴打呢幾日用電腦click入apple網個bag係error 503? 利申用緊netvigator上網
之前搶iphone 已經503緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞