[月經] iOS集中討論區 (215) 好似冇咗雙數iOS好啲呢支歌仔唱

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
16.0.2 , 好撚迷
16.1會好少少,會比你直接揀edit lock screen 定home screen
其實我唔係好鐘意16個lock screen
個鐘啲位同notifications 好似都壓縮晒嚟讓啲位比live activities
原來要wifi
係糟糕灣隔離緊即係唔洗搞
有冇帶齊嘢入去

利申:入過
帶漏左枕頭同零食
個枕頭太軟勁唔好訓
btw個環境其實幾好
low level做得唔好,而家眼見得到嘅bug都係因為swiftui而黎
屌你老尾,beta 3個電好似仲倒水
iPadOS 16出未呀?
而家 OTA 更新可以用 data 喎
咁當然如果你係用嗰啲數據唔多又限速嘅
咁就梗係用返 wifi 啦
其實入面環境算唔差
我懷疑一般香港人嘅居住環境都冇糟糕灣咁寬敞
仲要入到去係攞正牌冇人可以搵/煩你
我嚟入面狂用SoSIM睇戲/聽歌/視像
12pro 更新咗ios16.0.2之後相機完全focus唔到
依家update 應該唔駛wifi 喎
定beta 唔比用cellular?
難得有個空間屬於自己,最重要係唔使返工
但係要做功課
有冇人用beta版 gps定位錯曬
有 bugs 唔係問題, 問題係同一個唔顯眼細 bugs, 會連續幾代 iOS 都會仲喺度, 就算之前話會砍掉重練嘅 iOS 13 定 14? 都一樣有呢啲重複嘅 bugs, 即係大部分根本照抄之前份功課
用新airpods pro聽apple music dolby atmos既歌會細聲咗
係咪正常?
叫屋企人幫手開ps5 remote play 打下機都得
release cycle根本要改,趕wwdc推一堆可能要去到x.4先有嘅feature做乜

學windows咁每個half都有少少新feature咪幾好
咁都好,俾返選擇好過咁複雜
你講得啱, 近年次次都有部份 features 要推遲出
講真, 真係冇問題?
暫時正常
16.1 beta 4有冇鑊氣?
正想問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞