日本鐵道消息及旅遊情報交流區(68)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
挑戰屁股極限
https://twitter.com/tetsudo_release/status/1576830789010206720?t=spYuWu7Xats6OzoP_7ZQhg&s=19
<JR西日本>特急「はるか」すべての列車 運転再開のお知らせ 10月3日15時発表
4位數既巴士都係修行
由稚內到枕崎各站停車
兩張張青春18 (即係10日內)搞唔搞得掂?
上youtube搵搵 好多人做過
印象中係搞得掂 鬼門係有幾個
例如你唔課金新幹線基本上搞唔掂點樣本州上陸
巴打連快速都唔坐?
唔追求各停5日剛剛好
山陽本線?
木古內到奧乜撚野別都係一個站姐,頭尾又冇在來線。OK啦

苫小牧搭船落本洲中間就真係skip晒成個道南,唔得
點解要咁虐待自己
木古內去奧別津輕好少班次
重要買addon卷,然後去到奧津輕今別要坐返津輕線
基本上本州三日好鬆下
係上北海道煩
會有返幾多班係拖271果3卡?
津輕線好似打風(定大水)打壞左唔知整好未
冇期
得三班接駁巴士
一係搭青函船

基本上你係好麻煩先可以夾到時間
完全係玩鳩自己行為嚟
重要個3rd sector時間表同新幹線相性奇差 如果你係要咁嚴格限制自己咁剩係果度卡足你大半日都唔奇
會飛站嘅普通算唔算各停?
小幌駅
https://twitter.com/extraininfo/status/1576811236259659776?t=M3CyPCU6qIYxd3q6-dL2tA&s=19
「Yahoo!乗換案内」「Yahoo! MAP」からJR東の新幹線・特急列車や旅行商品の予約が可能に
https://nordot.app/949540967507165184?c=536717500274820193
應該唔關我哋遊客事

最後都係咁plan算
喺JR買嘅全國pass可以就咁上佢個pass網訂車飛就可以?
真心直接函館課金2100/2600 yen搭船過青森好過
張addon都要2500yen一位,仲要道南魚火+新幹線+津輕線班次閪到同玩鳩自己冇分別
addon卷唔俾新函館北斗上新幹線,要先搭道南魚火去木古內先俾上搭過海

咁撚樣直接係函館課金俾船走人好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞