日本鐵道消息及旅遊情報交流區(68)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
如果唔係for日日搭嘅人, 我真係揀一程過,
舒舒服服搭多半個鐘
請問張關西廣域pass由岡山去兒島
係咪唔可以搭四國d特急?
Marine Liner 得唔得?
注2先係重點
特急、快速marine liner都得
過橋就慢慢同你別途精算
不過marine liner坐哂全程唔算貴
關西廣域可以過橋喎
又顯示出呢張pass真係抵到爛
依家仲可以搭6程指定席6*530=3180
用嚟搭新幹線幫行李book位
已經對pass冇哂記憶
我發現張pass仲有免費單車租畀你短程
唔實唔實用?
鄉郊車站嘅旅遊中心多數有單車借
LM
係鳥取借過
係JR桐生借過 (免費)
本人就機票之風險聲明及利益申報
本帖所提供之評論及分析,僅供此文讀者之旅程計劃用途,內容及資料僅供參考,航空公司過去的往績不代表未來的表現,對其飛行安全及服務水平不做任何擔保,飛行涉及風險,機票價格可升亦可跌,甚至變成亳無價值。旅客在決定是否購買有關機票之前應先閱讀有關風險評估,以了解該建議發售之詳細資料,並應就本身的財務、其他狀況及需要,詳細考慮並決定購買有關機票是否切合本身特定的旅遊需要,若有需要更應咨詢獨立之行程、財務及其他的專業意見,方可作出有關購買決定。此對話不應被視為亦不構成本人向任何人士推介有關航空公司,或邀請或誘使任何人士去取得、購買或認購有關航空公司機票,或構成任何要約。
您應就本身的旅遊經驗、旅遊目標、財政資源及其他相關條件,小心衡量自己是否適合購買任何機票。機票價格可升可跌,購買機票或會為你帶來虧損。
倘若你選擇將機票所需支付的港幣付款兌換為外地貨幣,可能須承受匯率波動的風險。
一般而言,傳統航空公司及廉價航空公司的航班同樣有機會面臨相關及平等的常見延遲風險。

本人現時不持有任何已確認機票
lm
留名,好耐無試過咁快爆post
好耐冇見
想問下肥薩橘子食堂列車係咪淨係受電話預定?怇個網d預定link唔得嘅
上次高松返岡山有關西廣域pass
為咗坐2000系特登坐去宇多津轉南風
lm
plan去緊北陸
要係thunderbird縮到去敦賀之前去
重有丸岡城就去哂12現存天守,要好好plan下
去到高松喎,之前用過幾次都特登去高松,補錢坐Marine Liner Green
上面講左sorry 唔記得哂d pass
好柒唔好再推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞