Samsung Galaxy 討論區 (213) 開心玩新機 白卡勿入

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
S10P仲有OTA
tablet真係咪撚買android
感覺有伏,還機時話你邊度花咗就屈錢
watch5 pro多左個路線追蹤,入條.gpx入去幫你導航,watch4做唔到住(我覺得佢做到但唔下放軟件)行山有用
問題都係粒U度啦
mon,soc,生態都輸 屌你老母三叔一味慳錢
新update真係好咗好多,宜家都少frame drops 唔換啦我買宜家部22細機都係因為隻粉紅色,唔係對舊機有咩criticism
我都係
除咗舊電同有時有d熱
不過差電都幾快
生態去屌Google 算啦
而家先識著重返tablet
落後iPad太多未必短期內追到啦
反而三叔喺系統功能上已經做得唔差
Google 佛系咁搞都冇計
s22u ?
係,尋晚影
S10包4年security update嘛
fold 坐係 sofa 用真係一流
Fold 4應該打唔到月
請問你地fold 4用咩比例影相?
巴打用超長焦?
可唔可以講下用左咩setting
30X之後再自己crop,影月亮無setting可以較,佢一sync係月亮就會自己套人個個setting,佢影完仲會後期tune少少光暗先出俾你,呢d全部都無得自己較
但就係粒U廢先減價快到傻,14pro 128gb價錢買到22U 512gb,原本都無諗過入,見佢減到咁就忍唔住手但overall除左打機同重外,我都好滿意,可能本身鍾意影相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞