Samsung Galaxy 討論區 (213) 開心玩新機 白卡勿入

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
有冇人7號trade in 未收到$?
me苦主
10月更新應該係OneUI 5.0
買左個無筆版本
$HKD 399
會唔會好厚?
係意外定正常使用都花
應該放褲袋嗰時整花
今代fold4仲有無倒水電同發熱嚴重問題
佢唔會通知
請問睇波nowtv app有無方法可以強制用視窗分割
用fold想上面睇波下面做其他野
未收到貨
https://youtu.be/8nIyRx14qbE

21:35 開始講
想問下
我想整多部新機工作用

但又想要返用緊部機既setting
smart switch好似係可以選只過setting唔過apps?
trade in 左部S10+
本身上網揀左爆背玻璃 有花 話得$2000
點知去到個staff勁好人話幫我untick返有花
最後話有$2150明明花到仆街
本身追po仲預左有可能唔收
機都無洗 留返做後備
8+Gen1重拾865輝煌
Samsung Trade in?邊間咁好人

係咪個Trade in比我地屌得多
德福Samsung所以好驚喜仲多左舊幾水
恭喜巴打
搞掂了
好彩佢驗屍亂扣最後唔放俾佢
放左俾先達即收錢食牛什
有無巴打用緊spen連支架嘅殼?
佢話有包埋外屏貼,但想問好唔好用?
大就預左,不過出入地盤,想買個好啲嘅。
Thank you
我一樣, 用咗成個星期去習慣, 但大芒唔想諗, 轉得好開心
請教吓, 我响鎖屏見到通知野~, 但每次通知都唔似iphone咁自己亮屏. 所以每次都要篤兩吓屏去望

點set, thx
用左1個星期FOLD, 用得好開心
D人無用過就係咁屌條摺痕, 一律當ON9處理
有D野價值就係你岩唔岩用, 成日話個價手機加平版仲抵
不過而家係1樣野整合俾到你,
1個decice影完相開個大MON 睇爽YY,
部機SIZE相比手機加平版細咁多
邊有得比
邊度買399?
我問過google, 回信話我google帳鎖咗比錢功能, 原因唔明, 但佢要求腥id, 和住址證明, 最後我用返samsung pay算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞