Samsung Galaxy 討論區 (213) 開心玩新機 白卡勿入

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
而家孝子機最好係咪A53?
8號trade in仲未收到錢
ching,考子機請買返上一代A52 5G,因為A53 5G個粒自家製造的cpu兼容性低同食電,而A52 5G用高通cpu穩定好多同有保留3.5mm耳機插孔和有齊充電火牛配件
ching平時點用部s22
竟然係咁,咁我唔洗等消費劵而家買都得
問多句,而家大舖係咪無哂A52?
唔知各大舖仲有冇存貨,應該下哂架,我手上部A52 5G在網上carsusell買,到而家都用左有10個月,或者你睇下細舖price網碰運氣仲有冇全新行貨貨尾存貨,祝ching好運
flip4用s8+g1好似係最好果粒都咁嗎?
flip 4細鋪$7000頭已經有
你預算幾多
3千幾都ok
大鋪6k
可惜黃左
samsung 收左佢皮
都係上吓網,睇吓YouTube,影相先會微暖,打機就真係熱
佢去到6k頭嘅話我會開始叫啲friend買
我見鬼域有

price 都係得D好少見既細舖有
flip 4散熱仲衰過s22 正常啦,你比粒A16佢一樣收皮,打機唔會考慮flip
而家D平機係咪已經吊打S8+?
A53都仲係用WiFi 5
A52s A73 Wi-Fi 6
係ar,我有部中高階A52 5G手機粒高通(sd) 750G cpu跑分比S9+個粒sd 845仲高好多,你話你部S8+個粒sd835 cpu夠唔夠佢鬥?,只係不敵Note10+個粒sd 855 cpu
我以前都試返xs max update up 死左個faceid
不過保養有得換第部
係咩?
之前用S20+升Android 11,One UI 都係會framedrop
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞