Samsung Galaxy 討論區 (213) 開心玩新機 白卡勿入

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
fold 4 係咪無高性能模式?
其實用完耳機有冇需要手動關BT
長開有冇壞
舊陣時用an機唔關都幾倒水
有戴錶基本上唔會關佢
依家啲BT好慳電
唔關都得
4500mAh配唔係三叔整嘅8Gen2應該冇咩問題
比較擔心S23細機
Samsung細機電量有好過咩?
我屌你老母岩岩由s22u轉fold 4,好多位都會lag lag地,搞乜撚,s22u就真係好順。點解咁多巴打話順左?屌嬲左
有無run app booster&reboot?背景有無咩app run緊/新機落地多嘢sync?動畫&ram+ setting有無變?續航/發熱有無奇怪?
暫時得你一個report fold 4 lag過s22u 會唔會你咁橋soc中獎
有咁多巴打咁得閒買萬幾蚊部機水你咩

搵出個原因先唔好一黎就屌哂鬼
但係你#130屌22u用excel會lag到仆街
呢家又話22u好順
你有精神分裂?
又話s22u同fold 4比電
fold 4多d, 我實測都係倒緊水
我set去到公司附近就自動靜音,但係有時係公司會自己開返聲(仲要好大聲響一下提示你佢開返)有時隔一陣又會mute返,有時又唔會
唔知佢check地點依個動作會幾耐做一次
已買fold 4 準備試用
我覺得心態係帶部平板電話出去會好d
依家入手s7 fe 12.4 是否不智?
睇吓會唔會出S8 FE先
核電就冇可能㗎喇 買得細機預咗
但sot得3個鐘真係唔掂
隻 19 fossil smartwatch 舊電開始打柴,見宜家換代,平平地一千頭入隻 watch 4 好冇?
利申非 Samsung an 機,知道要裝 modded APK 先可以用盡隻錶
部z flip 3岩岩過保養加速壞掉
由一日reboot一次 變 5-6次
都唔知換咩好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞