Samsung Galaxy 討論區 (213) 開心玩新機 白卡勿入

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
手錶直接連wi-fi更新搞掂左
咁watch 4抵玩,反正watch 5 sensor一樣廢
唔係多左個溫度?btw買左watch 4 classic 46mm,轉輪正
大家fold4 有冇用mon貼
外面嗰個mon感覺上好易花
外mon有 ,用緊玻璃貼
用緊邊隻
配原裝殼會唔會頂起咗
廢嘅,佢用黎輔助偵測訓教同經期,但前者已經證實同watch 4一樣麻麻,比唔上fitbit 蘋果 支為
真係恨鐵不成鋼
3千幾應該s21fe最好了
a53平d但都3千幾但我覺得唔值(粒cpu)
2千幾a33我覺得算幾好
咁差。。。。
買黎得做文書機。。。
我都好想換 用緊12
原因同你一樣
我之前仲借完部flip 4 五日體驗
宜家諗緊iPhone 轉flip 會否不智
咁睇黎1k多少少買46mm classic watch 4都好似唔太差。
但我仲未落到手買fold 4, 仲係覺得好厚
我當年都有借fold2體驗,但太厚太重卻步左
不過iphone12就唔值得換iphone 14啦,都未咩太進步
不過我見s21fe用888

我睇下搵唔搵到A52S

a33好似都ok,但係都想佢地用好少少頂幾年
我都無用過888既機
我買孝子機係s20fe後期版(出左1年後)
仲用得好開心

a52s水貨我唔評論

a33客戶價2298係幾抵(今日問過1間話無貨。。。)
絲打體驗完覺得點啊
我自己用iPhone已經用咗好多年都怕會用唔慣android嘅電話
但前排去豐澤拎flip 4 pink gold上手覺得手感好好立即愛上
我近3年內當中前前後後都有用過5部主力機,835,845, 855, 865, 888機,係仲用得開心,冇煩惱
補充,利申,用左舊機Note10+,有3年,而家買左二手S21uItra做主力機用左都1個月
22u最新8月更新個相機算法會出bug
仲以為眼花

我驚888機續航問題姐
想知watch 4 點link google wear os app
連到samsung,但唔知點連過去
我冇買原裝殼 用緊透明殼
用緊呢張 我喺去觀塘廣場貼 唔錯 幾滑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞