Samsung Galaxy 討論區 (213) 開心玩新機 白卡勿入

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
希望Google 唔好搞搞下又放棄
期待an tablet 越做越好
google出咗名放棄project
想問吓大家 睇電池健康samsung member係咪真係準確 用咗成年都仲顯示4400mAh
有冇ching分享到care+ fold4每年包換兩次內mon貼個條款係邊。我搵唔到嘅?
Watch 5 Pro 值唔值得買?
銀定黑好?
22u影月亮係咪要set野?
我影親都係一粒發光波波
用專業模式
用auto, 易住個月亮等一等就會用AI幫你
30X,對住個月亮就搞掂,想靚少少影完推10 sharpness,咁就prefect池
部s20+啱啱睇睇吓片個moon中間出現咗條直線,求各位出招救我
利申:已經試咗更新+重開機
https://www.sammobile.com/news/samsung-galaxy-s20-display-problems-green-pink-tint/
已確定係硬件問題,之後會變埋雪花,少部分人維修完好快又奶嘢。官方暫時唔出聲,而家啲客同三叔員工都屌緊呢單嘢,你可以做嘅嘢係
1. 即backup (如果壞mon就開dex backup)
2. trade Z系
3. SH到三叔官宣免費維修
4. 自己俾錢維修
以上建議分先後,強烈唔建議4
開30x~100x, 冇野需要set

自動模式
我想問下 本人用緊samsung S8+
之前都用到壞左mon 岩岩整番好
因為機款太舊想換機 諗緊換邊部好
Samsung A73 5G 還是 Samsung S22+好 🤔🤔
依度有冇flip 機愛好者
新色pink gold好靚
Fold 4由
外Mon轉內Mon
內轉外
都有得立即優化
係咪正常
唔睇錢,唔介意電麻麻嘅話S22+
或者等S23都ok
乜A73 5G有行貨咩?價錢係咪同s21fe差唔多
忍到就建議等s23+,888同8g1麻麻
#killee by google
del app + reboot
等S23
我用緊暖爐sd888 cpu的S21Ultra有1個月,機背温度暖仲可以,係有時少少食電,但唔著mon又可以好省電,反而另一部用左9個月1sd750G cpu的A52 5G機背温度用個幾鐘頭都暖同稍微食電,但唔著mon又係仲省電,A52 5G 對比起S21Ultra仲更加省電
因為本人係澳洲 e邊有出A73 5G版 😅
見粒電可以去到5000 但就係無左無線充電
但S22+又幾靚仔 不過價錢貴成倍 😭😭
A73賣緊799aud,而S22+要1549aud 😢😅
咁我再等下先
原本都諗過S22 但粒電真係好細咁 😫
好 多謝意見 😝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞