Samsung Galaxy 討論區 (213) 開心玩新機 白卡勿入

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
一部機同兩部機嘅分別
兩部機優點係可以各展所長
缺點係Maintain兩部機可以好煩
屌左先算,唔岩用賣番走都係輸少少
食少兩餐飯啫
睇你要唔要spen,樓上有人推薦spigen air

笑到仆街
仲吹奏小米嘅點睇?
fold 4你當係SE &iPad mini啦,外mon唔好用
係多左野用 但未係好慣個ui 用左太多年ip
用電量感覺如何?iphone 13pro max真係好核電
之前有落過去試過吓手感 始終唔係拎得耐 唔知長時間拎住會唔會好墜手 同埋放入前面褲袋位會唔會好脹?
建議等
想問下有冇人係9月1之後買
個trade in code係咪用到?
最新個update順咗好多,不過都係熱
Ching宜家用幾個鐘要差一次電?
諗緊入唔入手好
我覺得都接受到既
其實都係重多S22U 13pro max 啲大機少少
講緊摺埋仲要好揸啲
我多數放後褲袋好似又ok
始終兩部機就係兩部機
我自己都有部tab s8+
但有時都寧願用返手機算
whatsapp 啊 網頁睇緊個啲
雖然而家同步都好方便
但始終一部機就更加直覺啲野
你出街梗加係啦 帶部mini 已經要帶袋
恭喜入坑
我自己最糾結都係價錢
始終皮幾野真係心理關口
一部四正啲既laptop都入到手
我都係見佢出左四代都企硬呢個價
我先決定入手
官方Apple教你用iPhone影月亮
https://lih.kg/3143970
我見豐澤 有三位數 nokia smartphone
新一代既nokia掂唔掂
依家用緊果部都係nokia,幾年前買落,但淨係用黎whatsapp同facebook都唔係好得
成日lag同好熱
我岩岩由iphone轉咗fold 4,想問點解有好多app都唔識彈個通知出嚟,我已經喺設定到較晒通知,例如carousell有人dm我都唔識彈出嚟,想問下各位巴打應該點set啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞