Samsung Galaxy 討論區 (213) 開心玩新機 白卡勿入

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
等s8g2 s23
或者s8+g1既fe機(如果有)

s20fe用左2年了
應該3年頂盡

見到21fe好平下 但粒cpu
寧教人分妻,莫水人買伏
巴打你買左邊款?

Galaxy Z Fold 4 Case Slim Armor Pro?
S22、S23 屏幕尺寸分辨率一樣:6.1英寸 2340×1080
長寬高:
S22 146.0×70.6×7.6mm
S23 146.3×70.9×7.6mm

S22+、S23+屏幕尺寸和分辨率一樣:6.6英寸 2340×1080
長寬高:
S22+ 157.4×75.8×7.64mm
S23+ 157.8×76.2×7.6mm

S22 Ultra、S23 Ultra 屏幕尺寸和分辨率一樣:6.8英寸 3088x1440
長寬高:
S22 Ultra 163.3×77.9×8.9 mm
S23 Ultra 163.4×78.1×8.9 mm

機身又闊多少少 搞咩吖***
已經揀咗不過都淨係顯示西曆冇農曆
好似話s23u個mon係全平面
J select做緊限量各25部92折
code ZFLIP48 ZFOLD48
再免費送套

轉貼的
s23+又黎1080p 屌你老母TM Roh
睇個款今年都未必有s22FE
教育價
點解我尋晚訂 到而家都係訂單處理中 好心急
Air skin 最薄嗰款,已經黐曬膠紙,感覺都係鬆,好唔穩陣,依家淨係用機背殼
唔去trade都唔知自己買中機王
部s22u既震機一買翻來d聲已經唔同之前部note 10 plus
仲以為s22u既震機就係咁
依家仲要用care+去整左部舊機先trade得
想問,而家開住Spotify 聽歌,一開是但一隻game 會就停左我個Spotify, 我唔記得係邊度教返
試下用sound assistant
有冇巴打買左呢款Spigen Galaxy Z Fold 4 Case Slim Armor Pro?
我都想買flip 4, 除左edu之外
見到係hkxxmall分期買減800, 係咪算抵
真係唔明
大mon仲用FHD+
如果s23u 真係平面 就到時即刻s22u換機
個曲邊 對肥子真係唔友善肥肥手指成日hi到條邊
mon 貼又好易貼一陣就飛邊
幾時先有7000電
0.2mm 有咩分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞