Samsung Galaxy 討論區 (213) 開心玩新機 白卡勿入

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
好似話一次過連加幾張會有問題
s22u 新update
Fold 4 speaker好似明顯細聲過N20U
衰撚過iphone
me 2

打左上HSBC 佢話個加爆左張卡個limit, 佢唔止加入咩野pay計,張卡加左去d amazon, netfix 都計, 得9次咁多, 係電話上面佢會講比你聽bind 左張卡去邊到, unbind 左d 唔常用d 地方 之後就加得返張卡
https://www.youtube.com/watch?v=ul8KKoRczds&ab_channel=TechTablets

強國吹到小米部野好勁好大幅進步
結果影相輸曬
Fold 4 係差過 Fold3
我hsbc red冇問題,一加就整到
員工優惠,街價未有,心思思,未玩過摺機
我就用左黎買fold
flip 3同4 唔差太遠
https://youtu.be/5F5EB43-qNs

One UI 5 動畫好順
有冇ching,用緊xpro 個隻z fold 4 case?
如果有可否俾d 使用評價
頭先過沙田三星專門店Trade In部22U
順利冇俾三星女女扣到錢
Trade到$7600
其實s22u 最新個update都已經好順
應該8gen2係重點
價錢都爭好遠 flip同fold
黑人問號
我始終覺得喺8G1調度不良嘅情況下咩UI都做唔到0 lag
仲用緊s20單手神機 個mon仲靚過s22
fold 4 有冇外mon玻璃貼推介?
1 IV其實有冇UI lag
咁又冇聽過
裸跑緊,fold4 金色,好爽但又好驚,未去買殼,淘寶睇極都唔啱心水,有冇輕薄形,又突顯到金色貴氣既殼?想要埋支架
我重度電話用家,唔擔心重,要多工,影相有d要求就fold。

要輕同方便同埋電話都係whatsapp 睇下ig,就flip lor
依家係咪無得插sd card
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞