周國腎頭場&二場苦主區

1001 回覆
130 Like 334 Dislike
陰公囉
不過呢排個個演唱會都勁多維穩友
日日叫人唔好屌唔好呻唔好比較
搞到瞓唔著
第一/二場好似係攞嚟綵排佢最精彩嘅尾場咁
明明大家都同價錢
點解唔可以當每場都係尾場咁去做
咁即係尾場有無encore
…..
宜家係我同你一樣價錢買西瓜
我果個係正常
你果個你king size + 自動送到你門口再餵埋你食

而且當我要求有人送貨,佢唔俾仲要叫你買完好走啦

你係我,你會點諗?
牙腎 你咁樣公平咩
琴日講到今晚仲多驚喜
點估到overrun成個鐘唱埋黃金入球
今晚罰嘅錢就係嚟自頭場二場啲fans啲錢囉
屌你老咪辛辛苦苦碌哂人情卡幫手
先買到張飛
我想舒服d 睇二場星期六晚第日放假休息
預左冇尾場咁多野睇
點知阿End哥撚鳩我
無問題,我睇林家謙都開開心心
而家係頭兩場無encore過 得尾場有
仲睇?
都唔當fans係人
你老母真係生少左個腦比你
冇人屌佢唔encore 係死罪呀
講撚緊佢頭場有班fans嗌encore開咪屌人走
尾場就自動encore 一粒鐘呀
搞清楚未呀
Dllm我都想可以買到呀
咁係咪代表買唔到尾場就唔係fans呀
尾場唔係叫encore
係叫rundown
大佬不如你舉例邊個演唱會係咁
比頂兩場原本個rundown 後尾多左7定8首歌
但佢一早計劃左
唔知算唔算encore
根本唔係encore 嘉賓1230 出嚟叫encore?
呢三晚睇到佢真係好唔識照顧其他人感受
從來演唱會都係尾場最搶手㗎啦
自己買唔到怨得邊個
講真
寧願好似林家謙咁做 擺明唔會encore

而家頭兩場嘅Fans無真金白銀攞錢出嚟買飛咩
仲要價錢一樣 但個Rundown就差咁遠
點講都唔通
尾場ENCORE 就緊架啦
個場你架?
完場有咪有
無咪無囉
輸打贏要
怪就怪自己買唔到尾場
一向都知尾場多福利
但多成粒鍾有d 誇喎
呢個風氣係咪eason / 軒帶嚟??

不過軒其他場都有encore 冇咁興!!

同埋最討厭話fans 要睇哂咁多場
咁係咪局限左偶像只可以有萬零個fans???
正show唔係應該俾多來欣賞,而唔係少數人欣賞n 次??

第二場我覺得都滿足嘅
但呢次不平等待遇係要屌
第一場嗌encore 又比人開咪趕 又po story
尾場就有哂計劃咁encore 成粒鐘 仲唱埋黃金入球
真心好撚柒失望 當第一二場觀眾係咩?
誠哥都搶晒我d錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞