周國腎頭場&二場苦主區

1001 回覆
130 Like 334 Dislike
我講以後每個演唱會,唔識睇字?
好似酒樓擺酒咁
之前寫好rundown傾好晒,啱就畀公
到時準時開show頭盤唱到生果盤啱啱好就最公平
咁個show本質佢有無hea你?
作為一個表演者佢做唔足?
同埋講真佢出個個story我唔覺得佢語氣差架喎 咪咁玻璃心好無
係囉 仲回應下啦 苦主
做左歌手18年唔識留放?
我心諗尾場真係似睇左兩個演唱會,仲要三個嘉賓真係黐線,如果係咁嘅一定係張敬軒最唔公平
在天之靈嗰度我真係呆撚咗
屌你老味第一次聽咩
其實香港興個啲Encore咪又係計埋落rundown到既,而有冇extra不嬲睇歌手心情睇狀態㗎喇,周國賢功力又唔係好,頭兩場同你chur盡尾場提早完都得喇
要講公平
有睇第一場既都對第2彭好唔公平
但樂迷好撚重視ENCORE
可惜腎仔太誠實無做到氯ENCORE
5月再開都爭好遠,第一日再開係11點8到,尾場1點3,仲要三個嘉賓
呢班真fans有周國賢認證
屌柒你哋咪屌柒你哋 咪撚買飛呀 你班仆街

但又唔諗下班假fans 街客唔買飛 點開到三場比佢哋做真fans
作為一個表演者不公平對待觀眾 出聲仲叫做玻璃心
做佢fans真係好難
咁又咁講
場場rundown唔同先有驚喜嘅
佢地又唔係講呢樣
講公平woo
足料情況下我都唔知個唔公平位係邊

講到尾咪斤斤計較囉
老實講 你覺得佢唱功配得上18年歌手?
你咪又係揀嘢嚟覆
「喂,我唱夠數喇喎,交足貨啦,仲想我點呀」
真fans都話買哂3場
依家叫我地唔滿意以後咪撚買,留返啲飛俾佢哋
其實不如咁 ,880飛都有分A行到20行,點解比一樣價錢,都可以咁唔公平
你做乜春話自己on9 上面吠左幾野都冇人應 我有善意回一回你
今次3場紅館個唱內容和曲目均有所變化,如粉絲不想錯過每一場精彩故事,恐怕要看足3場

咁樣算唔算?
咁坦白講,軒自己都話:識睇一定睇尾場

何況呢度啲人屌緊rundown內容,軒係衰encore太多
又嚟世界大戰 哎 下一句就叫你咪柒聽架啦
屌你老咪下次bundle 3場一齊賣啦
廢撚事有假fans 激心啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞