周國腎頭場&二場苦主區

1001 回覆
130 Like 334 Dislike
隔籬飯香
但其實老實講
如果真係淨係夠錢賠一晚錢
咁一定係揀尾場賠
如果計好晒數頭兩場都唱到啱啱好
尾場預咗賠一個鐘咁唱到0045都唔過份啦
你都幾撚搞笑
我開po姐 有和就有應
我淨係見到你不斷想spin唔到係到賴鳩人
我問左你幾粒鐘 點解釋頭場聲fans走 尾場overrun 1粒鐘
你永遠口答 淨係話我足唔足料
咁都要考慮返輿論嘅
如果前兩場可以早5分鐘開始
最後做個 plan 定嘅假 encore
起碼少大半人嘈啦
邊個歌手我都係一樣咁講
你唔借錢都係你能力對你唔公平
個安排係可以做好啲 但係張飛真係唔值依個價咩 尾場長左有唔開心都好正常 但係真心要去到屌咩

我覺得堅持唔食黃牛 買唔到飛果啲仲慘wor

Ching 放鬆啲啦
由始至終都唔知佢講埋張敬軒jm9
仲要頭2場已經罰緊錢
所以咪分咗真encore同假encore囉,你識唔撚識㗎
其實今場啲人都幾正常 姐係慢歌冇人鳩叫 盡興位盡興
係在天之靈呢度唔知做乜鳩 似真係冇聽
咁其實真係會少啲人嘈囉
成場所謂廁所位快撚到除得褲黎出面已經唱緊
周仔本人連水都未必飲得多就快手換衫上台
佢啲衫唔係背心款,係和服宮廷服咁大大件
唱又係成首歌唱哂,無叫fans齋唱比佢抖,而係一齊唱
咁都唔叫照顧觀眾就我唔識講了
真。。。。一直忍到完場先返屋企去廁所
我都一直好不解點解換衫可以咁快
香港人真係唔撚識知足。講真8點半唱到12點,本身個rundown 喺香港演唱會黎講已經係好撚豐富,唔好拎張敬軒特殊例子黎做比較,正常差唔多每個concert十一點左右一定完rundown,係咪佢改到rundown十點完,然後比你encore 5次,唱到11點,你會開心好多?你以為平時啲encore,佢地真係會無準備咩。 你想佢唱耐啲,好啦人地決定最後一場乜撚都比哂你。咁都可以屌一餐,咪咁啦香港人。 利申,睇過好撚多演唱會,覺得周國賢呢個concert 係好有誠意同豐富。 樂觀啲啦屌,而家頭兩場人地都好落力準備架,你估佢唔想日日唱到三點咩,係最尾一日先可以不顧後果,唔洗再留聲咁唱。
岩呀
係就屌埋果時eason duo尾場
總之之前尾場完show遲過之前果d場數d show都要屌
你覆撚咗我上邊先啦,而家又gut個死人頭出嚟
咁佢係做得唔夠好嘅
的確3場之間差距係可以少啲
但就算有不滿都未至於要去到屌掛
整體而言個show係好睇值回票價喎
等你
台下起碼有5個人幫手換衫
記得尋日有講過叫人早啲入場
我睇尋日嘅 其實去到2020都仲有好多人未入到場
咁遲啲開始都好合理吖
準時開始又話出面啲人等緊嘟安心又畀人屌
真心嘅香港人睇show有邊個真係全部人提早坐定定等開show
咁咪7囉 就係要佢就個社會玩假encore
遺背哂佢個show講嘅做事方法
拎個近期尾場encore encore到成點比較有咩問題?
去到講多謝先去到廁所 痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞