周國腎頭場&二場苦主區

1001 回覆
130 Like 334 Dislike
人哋問你係咪有睇第三場
你就話上次hins 尾場
up 乜鳩
講到林家謙冇encore
佢尾場多幾多嘉賓呀,咪又係唔公平
你講到佢好似針對你地黎攻擊咁
要理解呢個情緒真係好難

Btw 佢本身已經唱得比人地多
就返自己個flow 唔搞埋d on9 假encore
一口氣唱到12點都比你地屌
咁其實佢都係衰傻仔姐?
唔好咁執著藝術性 前2晚都扮有encore
今晚再終極encore咪無野囉係咪咁計~~
支持好過買佢三粒nft
留意返
頭兩場都唱到接近12點其實已經長過好多演唱會
尾場唱到點幾鐘係尾場嘅事
而家係尾場唱多咗,唔代表頭兩場唱少咗
事實上你係睇頭兩場嘅,問心嗰句,今晚之前你有冇覺得個show短得滯唔完整唔足料?
定完咗尾場你先有呢個諗法?
我就睇第二場嘅,我覺得自己睇得好開心,咁就夠,就算而家覺得尾場係正啲,都完全唔明有咩好嬲,有得睇我就好滿足
三場睇曬得未?
hins尾場果時你班on9又唔屌
咁你條on9而家屌乜鳩
買唔晒三場飛唔係真fans
勁嬲
辛苦哂你入苦主區做條護主犬 周圍吠啦
第二場有18都好唔公平啦
周國賢就有特權淨係第二場先可以唱18咩
唔知佢班真fans有冇借錢聽ua財務演唱會
encore咪又係rundown一部分
叫得人護主犬咁你應該唔慌係fans
咁你喺度同人嘈做乜
軒公尾場個rundown有咩變
hins 我無睇,係咪無資格出聲?
變返首無名指的光環出嚟
我寧願你pin返admin偉論圖
依家係有班真fans話唔睇哂3場都係唔叫fans
仲要入苦主區周圍辣火頭喎
最好下次唱完第一首就收山
然後又彈出嚟話而家開始encore
樓主即刻開心晒
麻煩周國賢下次都係唔好搞紅館啦
又黃牛又rundown有問題又多假fans
又多人着燈 又多人企起身 又多人鳩唱
都係麥花臣算數啦
屌周國賢之前要連埋以前咁多個演唱會一齊屌先屌得
佢地又會話唔關事
總之尾場有乜我又要有乜,咁就最無問題
咪嚟嚟去去都係嗰幾條on9仔,咪同佢哋認真啦
根本嗰班同呢個post樓主都係一樣引戰狗嚟
香港人真係難服侍
乜撚都屌一餐 睇完開心過咪算囉
心水清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞