周國腎頭場&二場苦主區

1001 回覆
130 Like 334 Dislike
佢唔係encore呀
係成個rundown加長
仲要叫fans唔好阻人收工呀
雖然都知離左婚,但新聞好似唔見有
睇左4個鐘仲要有黃金入球
岩岩先返到去 勁攰
訓先 聽日要返工
辛苦曬你囉
佢睇唔撚到架啦
佢呢d人只會選擇性失明
當年eason duo場場唔同 係高登年代有冇人屌
佢都唔明個問題係邊 就係每場個待遇根本唔fair
周國賢擺明車馬頭場又話第二日會正,第二日又話第三場會正
真心佢呢番說話咪最令到班黃牛炒起
唔見張敬軒預告第二日既嘉賓???????
外國有無尾場文化?
我都完全唔知佢哋出咗嚟
千其唔好睇呀 少個人爭飛
頭場二場播既係2個鐘版既正義聯盟
尾場播既係4個鐘導演版既正義聯盟

咁都唔屌得?
你要固執冇得講
死都要同人一樣
夠膽死話頭場唔係趕客?
你老母嘉賓出嚟唔介紹仲要唱一首歌
時間的初衷呢 Hea過馬撚
邊撚度唔係偷工減料
咁都可以唔係叫苦主?
咁點解尾場多左嗰六七首
唔分d 去day 1 2??

咁玩真係健康咩?以後所有show 尾場天價黃牛啦
係 記得之前話大場先會再唱有時三部曲
好喇 我搶到飛 聽第二場 諗住實會唱
一路聽 重逢同有時都出咗 諗緊星塵幾時會唱
臨完場講句「我哋聽日星塵下見」先知道三首拆開晒

叫我臨時點買尾場 即日飛又撚咗六粒鐘
黃牛又叫人唔好買 我只係想完整聽晒三部曲啫
係咪要買晒三場先得
鳩腳腎 搞咗差唔多20年先批佢上紅館 能力去到邊一眼睇得清啦
我由頭到尾冇話佢唔比足頭兩場喎
屌你自己捉撚住呢點講之喎
我由頭到尾淨係屌佢尾場可以唱到咁多歌
頭場二場呢?? 頭場先叫fans???
你老母出殯果日黎先叫親戚?
係你選擇性jei

而家頭場又唔係唔足料
多謝你,可以少一個人搶飛
又一個唔知魚蛋論嘅拋錯書包
仲要自己預告第三場仲正呀
變尚助長黃牛
同意頭兩場俾人撚狗
但腎真係唔知幾時再開到
玩大左 但睇得出佢想唱晒自己想唱既歌先plan定
除左黃金入球啦

尾場撚都覺得可以屌個分別太大
尾場唱多個鐘喎
你答到點解未姐
唔洗多謝
佢應該冇下次
點都唔夠第二場慘掛,寧寧舍舍係二場連赤城千葉都無,我見到人哋影出嚟個畫面我好撚唔平衡呀都,我最鍾意呢首但可以偏偏得一場唔唱呀
我睇頭場 佢已經講左之後個兩場會正好多
我即刻勁Sad 好似比人水左咁
Encore 呢啲無得迫既…但第一場叫encore 個量好勁
我睇咁多年都未見過現場叫encore 叫左成五分鐘 都仲有過半數人係到 而個歌手都無出既…

始終班Fans真係等左太多年 今次係有啲失望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞