周國腎頭場&二場苦主區

1001 回覆
130 Like 334 Dislike
為入場食黃牛又會批鬥你
唔買moov 又笑你on9 唔識搵 比貴少少都唔肯
唔買足三場 一律街客
一 二場抱怨 一律垃圾
ching 你好撚型,好崇拜你
btw 未睇過演唱會係encore 時間有嘉賓,今次真係大開眼界
啱㗎喇
唔夠講就死話人係打手網絡大軍啦
Btw 好多人話走音甩嘴 其實睇周仔真係預左
見到成場fans都好大包容性 拍哂手
講真聽佢啲歌都係聽feel 加上真fans 就知佢唱功真係進步咗好撚多 (可能封左頂了)
唔比3000蚊入會買歌迷飛就唔係真fans fans咁難做
搭GoGoVan呀嘛
我都係搭GoGoVan
平一半啊
Uber番粉嶺要八舊
好彩最後仲有巴士
其實佢頭兩場畀返首黃金入球 尾加一粒鐘應該都少好多人不滿
我應該唔夠努力,搵親放飛得黃牛覆我
師兄你頭尾都有睇應該知個分別喺邊啦
屌緊嘅唔緊啲咩encore文化,黃金入球
係個rundown真係差
我可以接受每場都有獨特性
eg 頭場有赤城 二場18
屌你個三部曲拆開分三日唱係咩事
頭場搵tonick但無時間的初衷係咩事
頭場過半fans完concert 30min後仲叫緊encore Okay最後無唱到fine
然後po咗個story話唔好要啲staff難做啦大家
做fans嘅真係理解overrun要賠錢,無問題
到尾場tonick 0030先出嚟係咩玩法,彩蛋
所謂encore 1個鐘你覺得真係一般encore嚟?
定係preset好晒預咗尾場會咁唱?
爛聲靚聲扯落埋1個鐘encore度傾公平
你覺得佢爛聲容易控制啲定rundown易啲
有啲嘢做之前根本係可以預計到個結果
Fans想聽啲咩佢同佢班底無可能唔知
你話尾場盡興唔理咁多唱盡佢我都明
但編排上好多嘢真係接受唔到 包括埋pr問題
做concert一般邊會三日個rundown差咁多
唔係公唔公平嘅問題 而係要balance返大眾口味同埋唱嘅水準 姑勿論有無encore一個鐘場con都有好多嘢可以呻 係咁
講真好撚多人上唔到巴士
頭兩場夠有啲歌尾場無
無得咁計啦
有得睇都開心啦
on9
嘉賓一定唔可以encore出?
你唔俾個嘉賓encore果下先決定出場?
已經唔講之前大把尾場encore先有嘉賓出黎
你自己睇得少姐
ok 同你講返正題囉
我由頭到尾屌鳩周仔對頭場尾場fans唔公平
頭場仲要開咪趕fans走
尾場就自己overrun到2046
我想問下 我地頭場二場係咪fans????
定係fans就唔撚比屌?
你一句就得架啦
打和啦super
咁樣睇返林家謙真係幾好,每場最尾都講到明冇encore,最多假尾場最後講多少少嘢
兩個都鍾意,唔係引戰
咁就咪話自己係苦主喇
encore en 到有嘉賓
咁想問你今晚有無俾錢佢幫佢俾罰款?
同埋,咪撚再錯用魚蛋論啦
投胎唔到做誠哥個仔
係你能力對你唔公平
睇唔到尾場
係你能力對你唔公平

新萬能key
冇話唔得
依家又唔係報警拉佢又唔係搵律師告佢
就係話唔公道囉
可能你唔係真fans買得遲
見真fans話開演唱會前有好多原價飛任買
咁你cap到未
發現你都幾鍾意自圓其說,人哋駁你嗰啲就全部好似睇唔到咁
正常紅館show27至30首歌
佢已經唱多幾首喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞