周國腎頭場&二場苦主區

1001 回覆
130 Like 334 Dislike
我都記得尋晚個post一開始係屌講緊感言既時候衝出嚟叫唱黃金入球 點解慢慢又演變咗做成首歌唔唱
岩啊 就係咁先覺得一二場做撚左condom
利申 頭場
頭兩場fans 係落力叫 encore
唔係個個show 開大燈都有一半人叫成5分鐘
大家都等左咁多年先咁珍惜
冇唱少 唱多姐
頭場到咁上下咪趕你走囉
你分到未呀忠粉
你話周仔頭場hea唱hea做就真係苦主
下下都要比較

而家第一場, 第二場個show個表演效果係咪唔值個價錢先??
而家係咪第一場第二場專登唱少半個鐘去貼第三場先??
唔通睇其他演唱會抽唔中想要嘅嘉賓又屌
之後腎仔仲有po story
仲要整定
有時三部曲真係好心正正經經一齊唱
買到尾場又點,到時好似臨加謙加多場又係變苦主
笑死人
呢到d人係咁~
仲要係事後比較隔離飯香就唔抵得
正一垃圾支那思想
頭場苦主表示聽得一首
尾場唔一齊唱但起碼聽哂
你都幾西利 淨係拎頭兩場去講
不如直接d啦 第三場唱多一個鐘點計?
回水呀
冇人屌嘉賓呀傻閪
spin都spin第二樣啦
冇唱少就咪話自己係苦主啦

唔知仲以為頭2場偷工減料
咁先可以殺黃牛
尾場無重逢呀
尾場文化係多啲野睇係事實
但唔會同其他場次差咁撚遠待遇下話?
宜家直頭當頭兩場既人係condom
你話即興encore唱到overrun 一個鐘都牽強啲比你過到骨
但有Tonick係乜撚野安排
即係一早預左啲錢留哂係尾場比人罰
頭兩場既人就趕狗咁走

佢琴晚謝幕都識叫crew快啲唔係就比人罰錢
今日就唔怕比人罰錢

腎仔你自己都自嘲點解人地可以用咁少時間上紅館
而你要用18年先上到
咁既安排叫人下次點再撐你上紅館 個個都等買尾場就得喇

今次真係好欣賞你有努力過去練把聲練到Live穩定左好多
再唔係day1靚聲 打後就開始爛聲
但點解個尾場要咁安排去傷fans心
真係好大細超
頭場紅區角位 長期望背脊 仲要連電視都睇唔到 有柱撐撚住左
係咁嫁啦係咁嫁啦
總之你買唔到頭中場咪抵你囉
買到尾場先係真fans
咁睇錯rundown
大家比同一個價錢唔同待遇唔屌得
你比100蚊有鮑魚任食 我比100蚊得鮑魚2隻唔屌得
而家擺明車馬話你知
係啊我plan好第三晚開到一點㗎
你哋頭兩場嗰啲聽完好快啲返屋企瞓覺
唔好搞到我被罰錢
我唔care你想聽多幾多首歌㗎
尾場先係真fans我淨係唱比佢哋聽

我好愛周國賢 但我今次真係好失望。
I Love you 因此不要逼我清理我門戶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞