周國腎頭場&二場苦主區

1001 回覆
130 Like 334 Dislike
去演唱會要曬年資 排資論輩已經on9
仲要呢班真fans 屌柒人街客 假fans 真係世界級
佢比力唱唔係理所當然咩?
身為一個performer
我要多謝佢?
佢個show點?
屌 點解你地唔睇清人講咩
從來冇過佢hea
位師兄唔係曲線屌緊啲人好撚多不滿乜都鬧一餐咩
有班仆街排 5 分鐘隊已經好似要攞佢命咁

變咗囚徒困境
越遲入就越唔駛排隊等開場
早入就要坐喺到等比人懲罰
Hang撚曬機
算啦樓主
我#932已經代你道咗歉
就算我由Zarahn年代支持到依家
我都依然係一個假fans
我哋無資格同真fans嘈㗎喇
我哋靜下好過啦
Ching 但係真係要去到屌咩?
一時有話係planned,一時又話encore一個鐘。其實頭場已經有encore,只不過佢形式係放哂落個rundown度,唔係你邊有得聽到12點?佢其實已經對大家好好,講真無咩演唱會rundown去到咁夜。
大可以唔搞咁多野,十點半完show, 然後比你哂時間叫encore。
你條氣唔順絕對係因為人有你無😂
除非你係睇尾場,都會唔順氣,咁就唔關人有你無事😂
無追曬個POST
冇得咁計有時
周而家唔係淨係唱3粒鐘準時收工當交差
而佢真係每場就算冇official encore位都至少唱盡2345
咁當然今晚好明顯係rundown啦
但係同時間佢都係想最後一場先玩大佢咁啫
而如果為咗公平性 3日都唔encore
我又覺得佢絕咗啲喎
講真嘅 等咗18年先上到紅館
就算我冇睇我都想佢encore可以玩耐啲開心啲咁囉
罰錢少事仲有冇機會事大
咩為之公平先?點解你咁執著於呢啲得失先?
而家頭兩場唔好睇咩?佢有hea你咩?
尾場係咁㗎啦就唔係我講嘅,但而家你買飛睇場show,睇得開心enjoy唔係最緊要咩?點解要咁在意比較自己嗰場同尾場嘅分別?
其實你知我屌咩未
我只係覺得主辦方可以做好啲
搞個show 出黎可以咁多人不滿
絕對唔算係成功囉
我就冇乜見過其他演唱會有人屌尾場屌到咁甘
最多就羨慕吓埋怨吓
你識分歌單同福利未呀傻閪
有無唱 黃金入球 目黑 地下街 剩係識依三首
你而家睇到咪得囉,驚你條傻閪睇唔到呀
你連假fans都做唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞