周國腎頭場&二場苦主區

1001 回覆
130 Like 334 Dislike
尾場d 人企起身做足反應/反應熱烈 一時興起咪唱多d 囉

頭場個L 個坐曬係度嗌咪早d 番屋企訓教囉
講係咁講,佢為咗呢三場明顯下過苦功,頭場live聽落去真係有好大進步
你真係好撚on9

講緊人哋場show整體rundown

你就走去講個座位有咩福利

我就未撚聽過有人分座位有咩福利嘅

人哋淨係會分近遠

你買飛嗰陣人哋講到明你坐邊一個位

咪知有咩分別囉

但係冇講到明rundown場場都唔同呀嘛

都唔知你抝乜撚 驗下腦先啦
好同意
睇場show啫
明明人地頭兩場都冇hea佢
可唔可以唔好咁撚矛盾呀,我覆你你追post都睇到㗎喎傻閪,講嘢之前用下個死人腦啦
中肯
只可以話香港人真係好撚痴線
其實好撚搞笑
班話自己周仔忠粉既人出撚晒黎
我中學年代聽14天大 未到好撚忠粉
幾年前麥花臣個鐵河之夜我掛住返工冇去睇
直到今年周仔有機會開紅館 我知佢19年入左紙 但佢當時冇開
直到今日2022年我見到周仔開紅館 真心好撚開心
我未到好撚鐘意周國賢所有歌都追撚晒 但大半部分都會聽都識唱
我聽到佢頭場紅館 我見佢有哽咽我有d眼濕濕
但我聽左周仔咁多年 成日聽果堆歌
我作為一個普通周國賢既fans 我只係想大家都聽到大家想聽到既野
但係腎仔今次紅館就同你講定
頭場:喂 聽晚係到重逢
二場:聽晚我地星塵下再見
其實你地知唔知d飛有幾撚難買
有人話 屌 周國賢撚有人睇咩
最後一場公售都搶唔到
最後要靠申請citi信用卡先換到頭場飛
然後尾場班仆街就係到屌柒我地
但係我唔係唔想買尾場
我雖然未到忠粉 但我都鐘意聽佢d歌
的確佢當頭兩場fans係狗咁撚又唔屌得

我頭場都有睇
其實如果講氣氛
大家嗌都係嗌下停下 又唔係真係好似今日咁熱烈
冇人話唔可以提喎,係講你九唔搭八啫
尾場豐富d 我諗係香港人共識
我諗買得頭兩場都預左
問題喺頭兩場嗌哂encore 一首都冇
仲要出IG 話要比人休息
點知轉個頭你尾場encore 左近一粒鐘
尾場工作人員就唔洗休息嘅?
條氣真係唔順係因為差別太大
而唔係人有我冇囉

借錢都去就真fans啦
好撚多傻閪無logic喺度鳩噏
唔好啦,我哋以後留返啲飛俾真fans
反正我哋唔配入去睇Live
冇撚有錯
我早兩個星期睇我是現場,10點半過啲就完場
但我都冇屌,因為都好睇嘅,只係下次再開會考慮下先買飛
你都幾撚廢,返去讀吓書先啦,做人一啲邏輯都冇
自己慢慢圍爐啦你地
其實就係班主辦下下為咗就班遲到撚 遲開show 搞到啲人見係遲開show咪又遲啲入場 惡性循環嚟
試下決絕啲 準時開show 唱緊歌就熄燈關入口 等到停頓先放人入 仲邊個有人敢遲
其實我理解點都你會咁激動
但係唔洗講到咩頭兩場係撚狗咁
呢樣真係唔同意
佢頭兩場Hea咗咩?
佢頭兩場冇唱得好咩?
一樣都係比100%力出嚟架喎
咁講係咪都係對周國賢唔公平呀?
企起身又唔得?
鳩唱又唔得?
你返屋企腸YOUTUBE啦
陳伯個show?
但佢咁樣對頭2場嘅fans又公平咩
然後又係咩尾場係咁嫁啦
同意
但係呢樣某程度上都係香港人嘅質素問題
講真嘅 個責任始終唔應該喺主辦度
個出發點應該好似如果你搭飛機唔係因為知道航空公司一定準時閂閘起飛而提早到機場
而係知道check in 過關麻煩先要提早到機場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞