周國腎頭場&二場苦主區

1001 回覆
130 Like 334 Dislike
Dllm愈諗愈撚嬲
尋晚知冇encore sad左但明白可能唔似軒公有背後公司大把資源去罰錢,點之今晚玩到咁
如果超時5分鐘10分鐘都係罰一個鍾
咁直接尾場encore足1個鍾罰1個錢
按錢計其實都合理

按fans計真係奶曬屎
以後真係買尾場搏encore
以前應該得嘅, 而家香港人無娛樂咩show都爆哂, 點買
啲人以為佢啲飛周街執到就行得入紅館睇?
380都炒到1000蚊呀
仲話真fans就醒水睇哂
尾場880炒到2500
有18當頂到少少
今晚有冇
頭,二場苦主,不如大家一齊IG 貼飛MESSAGE佢表達我地既感受
演唱會嗌encore 又要俾人屌超時罰錢乜乜乜
嗌encore嗌到開咪俾人趕走,然後尾場燈都冇開過就聽多半個演唱會,又唔呻得
叫班風紀食屎啦
雖然預左尾場會精彩啲 但唔係rundow爭咁遠呀
而家搞到要聽曬三步曲 / 鐘意嘅歌 就要睇曬三場
屌 買到先得架 有得揀唔想買尾場咩
唔好搞到睇頭場二場果啲唔撚係fans咁啦
真係等咗18年 仲要搶880飛
尋晚叫咗好耐encore最後俾人開咪叫走
你偏心某一個區都算 仲同尾場差咁遠
真心失望
真係嬲到
咁你再問下公售佢幾多位係黑哂,買撚到咩
我當年冇睇麥花臣場河銀道之夜都已經好撚後悔
今年見到周仔開紅館真係不惜一切代價去撲飛
最後撲撚完 依家你同我講尾場睇多d啦
頭場二場蝕少少咁
睇show睇邊場都變到抽盲盒咁
頭場二場冇時間的初衷冇黃金入球
第一次睇周國賢,唔想比黃牛賺
$580 買咗moov shop $380 第二場
dklm官方黃牛要 +$200
已經仲貴撚過真黃牛
張飛係超級山頂, 33行,附近有班人一靜就嗌黃金入球
完場開晒大燈開咪叫散場,我都仲嗌咗10分鐘 encore
琴晚嘅心態係:「ok,唔想罰錢都明嘅,冇 encore 都唔緊要,無怨言嘅」

於是尾場有個咁嘅豪華版rundown,plan 定晒多成個鐘
仲要有班人,左一句紅館文化,右一句你哋自己唔嗌 encore
呻兩句圍下爐都要聽埋啲大道理

今晚真係訓唔着
唱一首18就話係第2場先有 而家諗返都覺得自己on9
尾場表示係幾唔公平
本來都好體諒 覺得冇咁多錢罰
點知原來唔係 係益尾場
唔見你頭場 第2場 是但搵日唱多一粒鐘
尾場準時叫人返屋企早啲抖
尾場發生咩事?點解係苦主?
頭場開幾次咪叫人走,都要繼續嗌encore
真係pstd
第一場苦主留言
有哂編排RUNDOWN
尾場預唱多一個鍾
頭,二場既觀眾叫ENCORE 就比佢公司D人屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞