周國腎頭場&二場苦主區

1001 回覆
130 Like 334 Dislike
個個都意識到再唔走就真係走唔到聽日星期一又要開工
點解啲人仲坐喺度係咪想同個舞台影相
等緊你呀傻閪,又要load幾耐呀,hang撚咗機?
真,人地就收檔搭左多幾兩菜比客就話自己蝕左
心諗蝕乜撚,自己個啲菜都係足秤,秤少左就話姐
同埋班admin 唔好係到拎撚住光環屌人我應該唔會嬲唔係唔鐘意腎仔既rundown ,係比班admin 屌撚完再回力鏢潛撚晒水條氣唔順
近十年都係咁嘅風氣咁滯喇
好型
非,睇曬3場先win
咁講法,企係身都可以屌啦,你隻手仲要舉到咁高
後邊個個點睇show呀
樓豬係愛之深恨之切
睇左尾場
但覺得銀河正d
舞台限制玩唔到太多視覺野

同埋rundown唔太順
係氣氛好好 壯態後期好好 唱得多歌
同埋第一次紅館好感動
我唔嬲啦,睇曬3場
唔係好唔好 係呢幾個fans group係真係癡撚線
不停分真 假fans 又要鄧自己偶像唔抵
又要自己圍喂威 話班街客 新fans 假fans死開啦

見過佢哋有d ig tg會cap 其他fans買得前過佢哋嘅隊又會批鬥

入場睇演唱會 又要人哋一早照顧埋演出者情緒 其他人就唔可以有

總之周國賢做咩都要包容 有時係呢埋真fans 先最撚趕客
我地唔係等左佢18年咩
買唔到尾場
睇頭中場想聽多一兩首都比你啲尾場撚屌
睇尾場預左爛聲
依嫁就好似買左末日call咁
張call突然爆升
無買果d就屌晒鬼點解可以爆升
明明星期四五大把人放尾場飛
利申:星期五買到
可能我睇唔到上面d觀眾,但我附近都無乜人舉手
係mirro 搞到舞台限制玩唔到太多視覺野
其實唱完最後 我都想留低等 但太多人走
有熾哥邊個想做頭髮
啫係咁,即使明白腎仔/主辦單位係有最後決策權,佢哋只要冇提早完結 (好似原本2315完) 基本上其實冇咩問題,但係相比頭兩場嚟講,尾場係整整唱多咗over 40分鐘,大嗱嗱40分鐘喎,普通真▪︎encore都唔會多過半個鐘啦

當然我都感慨尾場嘅fans可以聽得滿足 (又星塵又黃金入球又時間的初衷,三個願望冇個中),亦都唔太要求尾場一樣要跟足頭兩場嘅rundown冇多冇少咁

但係總會覺得有啲唔抵,一諗起自己點解冇入尾場聽少咁多歌,總係會有啲介懷

利申:原本買咗尾場,最後要幫屋企人整理身後事所以換咗頭場
我覺得發洩不滿或者反映實況係冇問題
但我覺得係咪從一個更加有效嘅渠道呢
其實dm周仔佢係會睇
但如果你又講晒粗口又人身攻擊咁樣鬧佢
我諗唔會令到佢有啲乜嘢反思
只會令到大家都唔開心姐
最慘係出碟既話
修音要修走晒d拍手聲
仲會郁到歌手把聲
搞到tune音好撚勁
未開show前 算易買
你咪睇 我開po你都要入黎特登draw人話你獌又話你睇晒三場
關我撚事咩
你要幾撚自卑
真,懷疑自己西手永遠買唔齊三場,已經有入discord,有moov,有citi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞