周國腎頭場&二場苦主區

1001 回覆
130 Like 334 Dislike
打拍子依點真心On9,啫係快歌拍手炒熱個氣氛冇問題就話啫,但係屌佢老未成班撚樣慢歌拍得嚟又甩beat其實真係好影響

至於其他開手機燈又企之類就覺得冇太大問題,唯獨係拍手甩beat真係要病態嚟
未睇過演唱會係encore 時間有嘉賓<----------
咁你真係見識少 你個眼界應該窄過支那人隻眼
日日都overrun好多,尾場最嚴重
唔好講幾多首先啦
你邊句cap到我話頭場唔足料未
佢尾場都特別長
0110先完
不過前面啲encore/嘉賓日日都有驚喜
加埋唔係個個鐘意睇鏡
所以冇事
呢啲期望管理同控制比大公司(egg) pr 搞好好多
但佢overrun得黎基本上rundown一樣
收皮啦,乜撚嘢當權者
政府要聽民意,係因為佢嘅政策會影響到所有人
而家人哋唔撚係政府,唔使聽你意見㗎ok?
你唔鍾意咪唔好聽唔好支持
爆po嘅話建議開(2)嘅時候樓主加埋呢句喺topic後面
條友生到弱智咁,都係佢能力對佢唔公平
真fans:
佢唱係怕咗你班假fans 麻撚煩 唱咗啦
下次咪柒買飛呀
咁點解要屌鳩人嗌encore
係得一兩首會因應嘉賓同fans場調整
串撚到
唔係呀 佢依個concert 分開搞架嘛 限聚令停左幾個月再開
我就係封館前睇差勁撚遠
謙b邊有錢罰
真係病態嚟
我都係今朝先臨時求到張尾場 本身睇頭場都好開心
話哂周仔第一次開紅館,頭場先係真正嘅第一場,有紀念價值
二場就見仁見智,以前啲人話中間場狀態係最好,熟習左環境同知道點樣帶到個vibe,但今次唔知。睇番呢度都覺得係比頭場一樣,有嘢比頭場多但又有歌會無左。
尾場就不嬲多啲嘢睇,今次多一個鐘會覺得係bonus, 同周仔high埋可能係最後一次嘅紅館show,但如果我求唔到都唔會當苦主,世界上不嬲都咁唔公平,呢啲好事好閒
講唔公平不如點解林奠同成班狗官同三萬隻狗都仲可以咁自在
林家謙首encore歌都已經道出了一切
然後周國賢場場變就屌鳩你班fans買唔到三場
我中學聽佢大 未到好撚識晒佢d歌 但依又家唔計fans
是撚但喇反正三場睇晒
睇完我覺得係唔公平㗎啦
但係人哋一早講咗三場唔同
你哋啲所謂fans咁都唔買
除咗怨人哋同順怨埋你自己
周國賢歌迷福利嚟 情緒共同體驗
過百條守則 對自己老豆老母 都唔會咁貼心
墨巴
你唔係真fans啦
呢班狗屎垃圾 平時ig tg仲撚串
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞