周國腎頭場&二場苦主區

1001 回覆
130 Like 334 Dislike
真呀 最好就set timer 一夠鐘就開大燈趕人走
點叫都唔encore 嘉賓都唔洗請就最公平喇
最鐘意就係魚蛋論
嬲到震
要服從 主辦方做咩都啱的
頭兩場仲係到話完得好好叫咩encore
係,個撚個演唱會尾場一撚定天價,成班賤種黃牛同買黃牛嘅撚屌
如果我係今晚睇我都會咁講
諗起金像獎個post
頭尾場都有去 叫唔叫苦主
睇人開紅館咁多次 第一次叫fans會咁樣話個歌手
咁樣到底係fans問題定歌手問題?
都真係幾嬲
我開post姐 你入埋黎覆
睇咁多年演唱會,見到人講頭兩場唱到12點都心諗咁撚抵睇
估唔到唱到12點都要比人屌到仆街
屌果班下次咪買 我係從來未成功搶到飛 咁岩今次有人原價比我 講真 en唔en我都買 三日都冇渣過流攤
真係睇到有啲心寒
既得利益者係咁
你有咩不滿咪分享下
邊行影到相都要講?你弱智?
你有睇尾場,講緊風涼話咁
其實尾場既人好慘 一點先走 無哂車 第二日返工
可唔可以體諒下…
依家唔係講緊啲歌唔同 而係長一大忽
你尾場多3-4首都唔會咁大反應 都預咗尾場係會high啲唱多幾場
但係點會expect到多成個鐘
之後有班睇咗尾場就係度以勝利者姿態話魚蛋論
我係睇第二場 冇tonick冇咩所謂 有首18聽
咁樣觀眾都唔太會feel bad
但依家尾場個rundown係長勁多
就有啲當頭兩場嘅fans唔係fans咁
咁好
見你覆啲咁嘅嘢就知你擺明引戰多過真係唔開心啦
而且開學日係上星期四呀,柒咗就縮啦你
其實想講
我作為尾埸當然睇得開心
但係都明大家咁大反應
其實大家都feel到周仔情緒呢幾日唔好
今晚仲要爆喊岀黎
最後時間over run咁耐
我反而擔心佢之後係咪會消失一排
而且作為真fans 真係無乜野好計較
就算頭兩埸有encore,尾埸無我都唔會好傷心
最多咪上網睇返
每一場都獨一無二,尾場通常爛聲唔通又屌咩
Enjoy 個過程仲好啦 唔好咁容易被網上嘅人影響
我知道大家都好鍾意周仔
佢第一次上紅館亦都未必做得完美
但如果因為呢啲事,大家咁容易就放棄做fans
我覺得大家鍾意周仔嘅程度其實都唔係好多啫

希望大家可以早啲瞓啦
睇完尾場見到咁我都唔會覺得開心
可以 你鍾意咪得

一二場:admin唔撚好叫encore 阻人收工
尾場:輕鬆兩鐘
最撚慘係叫encore叫到聲沙 比保安講密再比admin 屌 依家見到咁撚樣
痴線兒登不嬲有演唱會都爭頭場架啦
原因咪就係尾場實唱多幾首 咁唔順氣買尾場呀嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞