周國腎頭場&二場苦主區

1001 回覆
130 Like 334 Dislike
真係 call的士又冇人接(支旗都二三百蚊呀)
喺街見到啲的士又冚哂旗
局部地區嚟講 我眼見啲位係
一齊企同一齊坐 其他位唔知
你條撚樣都痴得幾勻循
你老母而家成個 rundown 長撚左多一粒鐘
你拎黎當同普通encore 比呀? 係真係正常encore 唔會有咁多人出黎屌啦
你老母就真係生少左個腦比你條懵撚喇
正常正常 翻去正你呀媽個爛臭閪啦
推得咁快 你地唔洗訓
咁買邊場係自由意志黎無話睇一場唔係fans
演唱會日日都會有唔同架啦,講真,我買尾場果陣都唔知佢個rundown 係咁樣架

沉醉返係自己睇果場啦,我睇完第一場,第二場我係0理
唔爽嘅咪買撚晒三場囉屌你老母 利申買咗兩場

買唔到
係你能力對你唔公平
放心 都熱烈嘅
張敬軒尾場岀3個嘉賓喎,12:30岀嘉賓有咩問題
場場都有不同的安排,你早知尾場係咁盡的話,咪一早買尾場啦。以家係到嘈乜?
係真fans就唔好咁計較啦
利申: 睇頭場
我㩒uber 6舊 貴撚過張飛
期望管理都唔會差得太遠,1-2首encore vs 3-4首encore我諗冇人嘈,依家0vs 8 (admin 話係3vs8 )再加場場要求既黃金入球 其實都預左會嘈
咁你有冇dm關心佢
買唔到樓都係
我有睇頭同埋尾場
尾場都係臨開show前幾個字先有人放俾我
如果唔係就係所謂嘅苦主
你哋咁諗我覺得係冇問題
你哋係可以唔開心可以唔接受
如果係我可能都會覺得
點解冇得聽星塵點解冇得聽晒三部曲
但係眼見有部份人會人身攻擊同埋爆晒粗咁鬧周仔
咁樣除咗宣洩不滿或者令自己更加嬲之外係冇好處
只係想大家多啲同理心
如果真係有問題咪好聲好氣DM下佢反映下
唔需要下下都講晒粗口人身攻擊咁屌佢
唔係講緊全部人 見巴打你其實都係好態度
所以唔好誤會我係想曬命定係點
而家佢咪就係唱少左 咁樣計佢頭兩場唱少左好多添
乜撚野尾場撚
我買唔撚到飛呀尾場撚
我想睇你有得睇 你撳到飛係咪又可以屌鳩你
投錯胎都係
佢好似場場都encore
所以先俾人話佢好錫fans抌好多錢
但其實佢背後有英皇呀嗎
真 我得一部ipad 好撚窮
預售已經買唔到
公售見到黑撚哂+搶唔到已經灰左
而家咁樣
好彩冇買牛
好型啊 唔知樓豬承唔承受到咁多粗口呢
呢個真,差2-3首唔會咁多人嘈
入撚咗結界咁
已經行到去尖沙咀廢事同人爭
張敬軒同頭場爭咗兩粒鐘你又知唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞