周國腎頭場&二場苦主區

1001 回覆
130 Like 334 Dislike
D風紀真係好煩,乜都係fans錯
Fans嗌黃金入球又錯
Fans 嗌encore又錯
Fans 開手機燈拍手又錯
Fans跟住唱又錯
Fans 見第3場可以encore 成粒鐘於是問點解自己個場嗌到2點/嗌到俾職員叫快d走,都無encore又錯
總之就佢地個套啱,佢地先係真fans,總之尾場就就最有氣氛
算唔算史上第一次紅館完歌手離埋婚都世界大戰既演唱會 pr炒晒車
其實門口大批九巴 應該去到8成香港人住嘅地方
買唔到呀 所以咪好嬲囉
去到0:55啫 撚有2點
咪鳩吹亂噏啦
尾場鬼怒川全炒 頭兩場狀態好
點解我比錢唔係聽同一個Quality?
我寧願聽好嘅聲線多過聽多幾首歌囉屌
唔撚公道嘅 比錢個陣又唔講明尾場爛聲?

(頭兩場所謂苦主+尾場撚)

周國賢紅館演唱會·Show後大戰一觸即發

(第二回合)

第一二場苦主 VS 第三場勝利者

各有立場 意見、究竟誰勝誰負?

頭場表示其實陪到周仔第一場第一次都好開心了
原來做演唱會觀眾咁多規矩
的確完得好好喎
甚至可以話今晚專登出嚟encore破壞咗件事反而冇咁完美𠻹
係得班支那種覺得有得聽多幾首就係抵就係正啲咋嘛
係證明左
周仔真心無請pr打手
重逢 三暗刻
果堆一向都癡撚線架啦 好似佢哋擁有周國賢咁
我0:55走咗啦
係咪冇人再嗌encore!?
總之你唔識欣賞周國賢啦
第二場鬼怒川冇炒咩笑死人
我而家都唔敢叫自己係fans,啲group入面好似要成日保持住正能量,唔可以彈粒星,話驚粒星見到俾人彈會唔開心
入場見到好撚多細路zarahn都唔知邊個 問係咪callstar
咁又唔好綁架埋大家鍾意腎仔嘅程度嚟講
老實講,大家攤出嚟睇的確係尾場多好多內容㗎喇
只不過希望腎仔都明白返頭兩場fans一樣係想盡量聽多啲佢唱歌
大家都係因為鍾意佢嘅音樂先買飛入場

至於嗰啲調返轉頭屌人點解唔買哂三場飛嘅傻閪,我都廢撚事回應,佢地嘅邏輯係最好就三場嘅觀眾都係同一班人坐喺度,弱撚智。呢班弱智咪撚話自己係腎仔fans添呀,影撚衰哂。
成班戇鳩 睇演唱會不嬲都係睇尾場㗎啦 唔忿氣咪下次買尾場囉
你試下聽撚左尾場鬼怒川先
佢唱完都say sorry
我睇琴晚,我都係咁講
講真有得睇有enjoy到咪夠
唔明呢個post啲人咩心態,又嬲又盛
痴線兒登不嬲有演唱會都爭場架啦
原因咪就係尾場實唱多幾首 咁唔順氣買尾場呀嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞