周國腎頭場&二場苦主區

1001 回覆
130 Like 334 Dislike
首先 encore係bonus
第二 有嘉賓都係bonus
第三 今日完show佢想唱多d俾罰款又有咩問題? 仲有encore 嘉賓先上場其實有咩問題?
你冇買曬3場就唔係真fans
冇記錯係每15分鐘罰一次
唔存一罰就最少一個鐘
勝利者風紀:買哂3場先叫fans 買唔到去唔到係你問題
是撚但啦反正香港都輸左
睇完我覺得法庭唔公平架啦
但係人地一早講左會判你坐
你地d所謂黃絲咁都唔支持
除左怨人地同順便怨埋自己
總之你係街客就收皮 咪搞到周國賢睇到又唔開心啦
有冇佢地ig
講公道你聽cd啦
日日都一撚樣呀
你唔講第一二日把聲好聽d 公道cls
拿 講真 其實單以演唱會論 佢個演唱會 係我近呢五六年黎
睇過最有心機 內容最豐富既演唱會
所以未有今晚之前 就算無encore 我都覺得佢個演唱會係好好睇
我只係覺得對比起前兩晚一首都唔 encore
到最尾一晚 加多左 7 8 首既歌既數量
你諗下 佢呢7-8 首歌 其實差唔多= 佢正常rundown 入面既兩part

好似你地咁講 個演唱會係佢既 佢想最尾一晚玩耐d 我都明
只係個差別待遇 你退一步睇 你唔會覺得好大咩
我作為只係買到頭場既fans 我覺得有d難接受啫
利申 無屌過周仔 只係覺得有d 尾場撚好撚 on9 忍唔住講幾句
乜撚嘢you are my sunshine 都拍手
真係笑撚死人
仲有成班戇鳩仔在天之靈都未唱完又喺度拍
成班在天之靈都未撚聽過係乜撚嘢事
即係第一場tonick 上埋台都唔想唱時間的初衷,但今日就決定要喺"encore"時間唱了
如果唔足料就係唔公平
本身足料就冇得講公唔公平
根主冇得咁去比較,去比較唔同場次嚟講公平呢樣野個本質其實有問題

總之頭場二場佢用心唱交足功課物有所值就已經叫公道

買餸留返舊靚豬骨畀熟客同時
又冇呃其他街坊咁所都係公平
本身軒仔好多晚都已經有 over run 咁最後一晚佢再唱耐d 咪大家易d 接受
呢條友真係on9仔嚟,次次人地呻搶唔到飛佢都屌鳩人地唔夠努力唔夠主動乜乜柒柒,唔通24/7mon住個group等人放飛先叫做真fans??佢真係好撚戇鳩
咁你第一句講撚左個答案你就收皮啦
笑撚死 你搞個show條數係逐場計你咁樣講完頭一兩場仲值得嬲因為第一二場啲錢真係貼咗嚟encore

尾場多60分鐘就係公平
因為佢係周國賢
所以係幾可惜 開左咁多心機係個演唱會到 衰係呢啲公關野到
其實唱多一兩首平衡返令兩場fans唔好嬲係咪咁難呢
諗尾場rundown知道多左8首又會唔會預到會好多人嘈呢
sor 囉 第3場fans先叫熟客
頭2場唔係熟客 陌生人黎
有時坐得後啲聲有delay捉錯拍子都正常, 我覺得呢種事跟返前排會好啲 雖然呢啲時候前排就會靜過鬼搞到冇曬mood
但慢歌都拍我咁多年都唔理解 開咗燈跟住搖仲唔夠氣氛咩
880睇佢本身rundown係咪唔值先?
如果唔係 咁係咪純粹唔抵得今晚啲人賺多一粒鐘?
如果純粹係比較 唔係真係評論場show本身係咪已經值得 咁都無野好討論了

Btw 佢頭兩晚都已經唱到接近12點
明明都唱得比其他歌手多
軒仔叫人早走就叫為工作人員好
腎仔同樣都係唔想人OT 就係佢有問題
怪就怪你唔係軒仔啦
怪你唔係大明星公司無咁多錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞