周國腎頭場&二場苦主區

1001 回覆
130 Like 334 Dislike
尾場overtime到頭2場啲人都休息唔到
而家係賣一樣價錢, 個size多3分1喎
人地係開多個甜品
佢依家係上多幾道主菜仲送埋紅酒

仲豐富過我個正餐
大佬以事論事
我都冇睇尾場
邊一個發明了尾場精彩啲
條友唱咁耐歌
都仲係咁難聽
然後仲大把傻仔比錢佢洗
你呢D垃圾樂迷令我仲不滿
唔好撚煩啦
場場都唔ENCORE 完場走啦
尾場 encore rundown 直接多一粒鐘
頭場果時就ig 同fans 講早d 走唔好等encore
會阻住工作人員休息
周時有,但無人屌過
今次一班人屌唔係無端端
第一場有成78成人嗌encore 仲要比人開咪趕
以事論事 比起第二場真係豐富好撚多
最尾嗰幾首歌真係同睇多半場冇分別
屌你老母
張敬軒開足20幾場唔同嘉賓都make sure rundown一致啦
最多咪嘉賓果part鳩up唔同
依家係講緊佢有冇尊重買飛果班人喎
我冇比錢買飛既
依家係佢擺明尾場encore一個鐘
但係頭場班crew開咪屌鳩d fans叫我地保持秩序離開喎
最後有班人係到自high唱黃金入球都要比佢po ig喎
講真 我覺得應該要係咁
唔通軒公重開果d場有三個嘉賓我睇果場得兩個又喺度屌咩,成班都係戇鳩鳩淨係識得諗自己既自私撚,唔講以為周仔今晚over run罰既錢係直接搶佢地褲袋d錢
dklm 以後淨係買尾場 黃牛都照買
on99咁撚唔公平都有 睇場演場會都搞到一肚氣
真係嬲撚到癲,佢唔出story都冇咁火滾
宜家當頭場啲fans 唔係fans 咁,做乜野姐頭兩場啲fans有邊個唔係佢早期開始聽,佢自己都識講等左十八年先開啦,比啲咁撚樣嘅差別對待?
睇等佢消失一排扮冇野
屌真係情願佢冇開過紅館算鳩數
弱撚智
而家係佢唔撚公平丫嘛
三場rundown都唔撚同都唔緊要
第一二場叫佢encore死都唔出黎
仲要出po叫fans唔好阻人收工
咁佢而家自己係咪阻緊人收工呀
屌你老尾買到尾場就係fans
一二場就唔係
好呀 尾場文化本來就on9
第一日睇演唱會?

不嬲尾場先會encore最耐

怪就怪自己唔買尾場
真係冇比較冇傷害,灰到
利申頭場
咁有冇畀少你先??

駛唔駁寫埋價錢包幾多首歌咁呀~

大佬個個歌手尾場都係咁, 其他人唔插你插周圍腎??

duo唔係咩?? pc唔係咩??
大把所謂encore都係扮encore ga la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞