魔戒 力量之戒

617 回覆
21 Like 40 Dislike
原來聽日Amazon有得睇
但無中文字幕
Apple TV+ 做緊中土世界套裝$388
唯有重溫下當止渴

力量之戒睇trailer好似唔係太有氣氛
個人好期待新劇,暫時望睇過首映嘅感想都大好評,應該唔會點差。當然拍劇實有改動,同埋選角點都要多元呢點接唔接受就因人而異
係邊到睇有冇字幕
幾點有得睇
世紀大戰:魔戒vs權遊
接受唔到黑人精靈黑人矮人 再加原創角色
如果你比我揀一係唔拍,一係就加黑人,咁我肯定揀拍個邊
決定左唔撚睇。
仆街Amazon一load佢個購物app就自動逼你睇佢個ring of power預告唔撚俾skip。重要turn off左個show既user review page。

屌佢老母想買件野都要嘥鳩我時間。
後面套爛尾垃圾唔好提
Hod唔會爛尾掛
接受唔到x2JJ響棺材激到彈番起身
仲未播?
冇人討論劇情嘅?
已經出咗兩集
無人睇 我覺得幾夠氣勢,唔會同GOT咁, 魔戒一向唔係玩權力鬥爭

套劇似將第二紀元既大事件分幾季講哂
睇三部曲超正
但有啲忘記
想問有冇邊條YouTube有略略做過簡介今套劇講乜?
好似隔離hotd 有個youtube 咩Hong konger 做左條簡介片 我由冇睇過權遊都變成追左hotd
今次有黑人主角
Amazon prime個tv app有得 免費7日試用
咁等播哂個日 我7日內睇返套劇 咪唔駛錢??

佢仲有uhd Dolby Atmos vision
姐係第二世紀既大事,好多台灣YouTubers 有介紹第二世紀

但而家佢多左好多魔改野,細節上都唔知佢點展開
套套都有,預左
想問會唔會講索倫起源?
Dance of the dragon完整故事應該無咁易爛

GOT爛個主因係去到第六季無書
仲要D&D個兩個天才趕住過迪士尼(最後唔成事)
睇哂兩集 好正好滿足 可以睇到中土世界以前係點

想問 個個老人係咪就係⋯⋯⋯⋯
個人妻幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞