召集所有精神病情緒病患者(9)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

有無睇皮膚科?
清潔有無做好?
我額頭都生左粒石頭瘡

食左一個月中藥 冇用咁

中藥要慢慢見效
我以前都因為暗瘡睇過皮膚科
食左d抗生素嗰類藥
之後就好少生

我知 但都成個月

中醫有排食,一個月好小
我個陣濕疹飲左半年都無乜大轉

早知一開始睇皮膚科算

喺隔離濕疹post見到既 如果真係睇耐左唔得既可能可以轉下?
12x診金加一日藥 淨係藥就7x-8x 睇病情 但睇你張圖我諗你幾日斷尾 我之前係成隻腳爛到流哂水先係個半星期
Btw 初頭連睇幾日 後尾格日睇 個半禮拜大概用左$12xx左右
巴打 呢啲錢唔省得

P.s 中醫師叫 張佑新 係屋邨商場中醫師 係一個叫石籬既地方 佢係皮膚科方面好掂
Credit:忽忽五成熟巴打

濕疹我依家都唔係特別好嚴重
都係睇開西醫

巴打唯有調整下心情,慢慢黎
諗起今日返工好似做錯野
依家成個人好焦慮好不安
開始手震

無事嘅,唔好亂諗
摸摸腳毛
諗起今日返工好似做錯野
依家成個人好焦慮好不安
開始手震

無事嘅,唔好亂諗
摸摸腳毛

唉覺得自己好垃圾

邊到係姐
我覺得你諗多左
夜啦早啲訓啦
呢排番工好大壓力
成日抖唔到氣 個心un住un住
有無人如果無老豆老母一早已經自殺死左9世
大家好

依兩日心情點?

🙂就快book酒店吊頸

做咩事呀?講黎聽下

對將來好不安
發現自己無番工嘅能力

你而家幾大?如果唔係太大唔使擔心返工住, 或者搵份無咁大壓力0既工做住先, 雖然人工自然可能係會低0的, 但病好先再諗啦

唔得啊
我一有壓力就逃走
次次in完請我都做兩日就走
小小事都搞到自己好大壓力
ff人針對我

我又係咁,事後先覺得係自己諗太多
唔想起身 一起身就會照到鏡見到自己幾樣衰
我有焦慮 有好嚴重失眠
醫生有開q仔同血清
但q仔唔係咁岩我 所以宜家只係食血清
我想問係咪食兩三星期血清 情緒穩定啲就好瞓啲

日日都瞓唔到 要靠安眠藥
我有焦慮 有好嚴重失眠
醫生有開q仔同血清

有冇同醫生講過覺得Q仔唔啱你?
我有焦慮 有好嚴重失眠
醫生有開q仔同血清

唔使太擔心, 藥個方便而家有好多種, 總有一隻啱你, 有咩同醫生講, 較藥時係辛苦d, 但總會過去的
諗起今日返工好似做錯野
依家成個人好焦慮好不安
開始手震

無事嘅,唔好亂諗
摸摸腳毛

唉覺得自己好垃圾

邊到係姐
我覺得你諗多左
夜啦早啲訓啦

依家平伏返d
頭先又愈諗愈多 點死都諗埋
大家都早d訓啦

我琴晚痾完都有d 灰, 雖然未去到有焦慮感, 但已經無咩動力咁
有無人如果無老豆老母一早已經自殺死左9世

如果身邊重要既人死晒唯一生存目的都冇

根本上人生無咩意義, 成個香港根本就係有錢就大9曬 日日辛辛苦苦返工放工, 又大壓力, 賺得雞碎咁多, 生活已經掹掹緊, 無錢學人去旅行, 講興趣, 講理想, 都唔知人生有咩謂, on on99又一日, on on99又一年, 睇唔到將來

依家香港地又越黎越支那化, 無人企到出黎捍衛民主, 眼白白睇住香港慢慢被蠶食, 5年之後只會變成支那另一個省, 同班大陸人一起過住D苟且既生活. 移民呢D機會唔輪到我, 被逼跟住時代巨輪, 根本睇唔到香港會有咩未來

所以無錢就倒不如早D死9左佢, 結束痛苦, 無謂係度苟且偷生, 浪費地球資源, 留返俾D更有資格既上等人好過

奈何又唔可以話死就死, 太多枷鎖, 太多牽掛

9up完
個肚仲有啲痛
腰兩側都痛
我係咪有咩病準備死
個肚仲有啲痛
腰兩側都痛
我係咪有咩病準備死

無事既, 我以前肚痛既時間多過唔肚, 都死唔去
星期日個個去曬玩? 返緊工

hello

Hello 係屋企好悶

又暈

出左街
一到人多嘅地方就好想發脾氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞