召集所有精神病情緒病患者(9)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
原本約好晒fd今晚打邊爐 又突然話唔得 搞到要自己食
即刻個人就好down 又係咁諗點解自己咁冇用
我唔想係到淨係放負能量 幾時先會好

咁打唔到邊爐都唔關你事架嘛

係到個個都放負能量架啦

有時都想鼓勵返其他人 俾d正能量大家
幾時先到我睇
等左成個鐘

一齊傾下計 返工好悶

今日返工對住印度佬好頭痛
睇一次醫生要帶哂成個月零用錢
驚唔夠錢

無同屋企人講?

係呀

同屋企人講啦, 或者排公立?
睇腸胃炎個錢仲貴過睇精神科

腸胃炎仲好, 唔係其他原因影響

係到個個都放負能量架啦

我盡量做正能量個個, 不過對自己唔係
驚唔夠錢

無同屋企人講?

係呀

唔講啦又唔熟
驚唔夠錢

無同屋企人講?

係呀

唔講啦又唔熟

咁你試下發作時排公立, 評估應該好快有得睇
睇腸胃炎個錢仲貴過睇精神科

係腸胃炎? 好快好返唔洗擔心

係呀,佢話我肚好脹

係到個個都放負能量架啦

永遠都係同人講就可以正能量

同人講真係好易, 不嬲講就好易, 做先難, 不過而家都會比自己做個目標, CP 話大大小小都好, 要有d 目標, 因為我本身無目標

係到個個都放負能量架啦

同人講真係好易, 不嬲講就好易, 做先難, 不過而家都會比自己做個目標, CP 話大大小小都好, 要有d 目標, 因為我本身無目標

我都係冇晒目標
今個禮拜學校個counselor (其實係CP黎)唔係香港 想傾都冇得傾

係到個個都放負能量架啦

我都係冇晒目標
今個禮拜學校個counselor (其實係CP黎)唔係香港 想傾都冇得傾

夠我大獲. 我個cp 移民

係到個個都放負能量架啦

我都係冇晒目標

我見嗰個學校counsellor 都係cp 都係放緊假

訓之前睇左粗口叮噹, 心情舒暢了
跪求各位既意見 我真係唔知點兜
我屋企既老人家發現左我既𠝹手痕 佢問我點解會整到 我就同佢講話遲d解俾你聽 (因為我淨係會喺同一個位落手 所以佢唔覺得係我自己整既)
老人家一直都唔知我有病 一路都諗住唔使佢擔心同冇乜必要講 但而家我可以點兜呀 條痕係留成世嗰d疤黎 仲要係喺戴錶嗰d位 點算好

帶手錶可以遮到條疤?
可唔可以話返工比力整到

我不嬲都有戴錶既 如果係有傷口嗰排 我會加多條橡筋 咁就唔會睇到 但而家冇傷口嘛 咁我咪淨係帶錶囉 但無奈我隻手太幼 成日隻錶都會"吞"左去後邊 而家點算好 遮左咁耐 估唔到而家出事

唔知點解我到而家都覺得唔好笑

唔知點解我到而家都覺得唔好笑

睇邊個故事啦, 悶悶地個時睇都OK 0既
準備發癲好正
好耐無試過呢種感覺
準備發癲好正
好耐無試過呢種感覺

係咪會有少少抽離嘅感覺
準備發癲好正
好耐無試過呢種感覺

屌你搞乜
原來琴日我唔記得食藥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞