召集所有精神病情緒病患者(9)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
醫生話我中度抑鬱
其實點分輕中嚴重

我都想知
大家呢排點

無所事事 所以冇咩野

冇乜野某程度上已經係好事
照完超聲波冇事
尋日胃鏡靜係話十二指腸有個2mm 既clean erosion
31號先返去覆診睇結果
再同精神科傾下點搞

有時可能寧願係腸胃有事, 食一個療程藥好得返就好, 精神科藥都唔知食幾耐

其實係
富貴病
第一次睇係咪要睇咗心理輔導先睇精神科醫生?
大家呢排點

好忙好攰

因為返工?

有冇諗過quit 既然咁辛苦

Part time 黎
挨埋七月就quit

得返個零禮拜咋 加油捱埋佢
醫生話我中度抑鬱
其實點分輕中嚴重

你睇左醫生啦?我睇左咁耐醫生都無講我係咩程度, 其實好難界定, 佢都係將你講0既野黎分, 你唔講佢吹你唔漲

所以成日好驚講少左或者唔記得講d野
影響左醫生判斷

我成日都睇完先醒起自己講漏野

冇所謂既 不過梗係睇CP先好啦 如果佢覺得你有需要就會叫你去睇psychi
醫生話我中度抑鬱
其實點分輕中嚴重

你睇左醫生啦?我睇左咁耐醫生都無講我係咩程度, 其實好難界定, 佢都係將你講0既野黎分, 你唔講佢吹你唔漲

佢講左幾句 就加量

你之前不停話要自殺, 正常一定加你量, 穩定唔會咁講, 你聽話睇醫生食藥, 總會好架

唔一定, 我都係直接有事, 己經太遲要即刻食藥, 如果可以揀係睇左心理輔導先比個機會自己唔使食藥好得返
屌 我食完藥食到想嘔胃酸

冇所謂既 不過梗係睇CP先好啦 如果佢覺得你有需要就會叫你去睇psychi

已經真係覺得唔睇唔得 我好辛苦 仲要唔識同人講,同身邊所有人講無事無事
唔知自己係好返定係因為放假無壓力所以完全無事
諗到呢個問題又好焦慮

唔一定, 我都係直接有事, 己經太遲要即刻食藥, 如果可以揀係睇左心理輔導先比個機會自己唔使食藥好得返

唔該哂你阿絲打

已經真係覺得唔睇唔得 我好辛苦 仲要唔識同人講,同身邊所有人講無事無事

咁你睇左未?
我都係一黎就睇醫生
食左好似兩個月藥

咁你睇左未?
我都係一黎就睇醫生
食左好似兩個月藥

未,就係岩岩發現真係頂唔順,上網搵咗資料同上黎問下,聽日就打去,thx

咁你睇左未?
我都係一黎就睇醫生
食左好似兩個月藥

未,就係岩岩發現真係頂唔順,上網搵咗資料同上黎問下,聽日就打去,thx

你依家係咩情況?

叫左廿件麥樂雞外賣

叫左廿件麥樂雞外賣

咁夜

叫左廿件麥樂雞外賣

咁夜

屌我男朋友話大雜燴
醫生話我中度抑鬱
其實點分輕中嚴重

佢講左幾句 就加量

你之前不停話要自殺, 正常一定加你量, 穩定唔會咁講, 你聽話睇醫生食藥, 總會好架

c打好好

如果我講多句你地唔傷害自己咁我唔介意講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞