召集所有精神病情緒病患者(9)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
屌今日又昏睡
發完個惡夢成身震晒

發完夢醒返個下又panic又勁sad

灰暗巴, 抱抱

... 同你date下調整下情緒

你幻想下我咩樣好啦, 見到我嚇到你調頭走就唔好啦
屌今日又昏睡
發完個惡夢成身震晒

發完夢醒返個下又panic又勁sad

灰暗巴, 抱抱

... 同你date下調整下情緒

你幻想下我咩樣好啦, 見到我嚇到你調頭走就唔好啦

一齊啦
今次醫生話穩定左
可以九個禮拜後先覆診
今次醫生話穩定左
可以九個禮拜後先覆診

你睇左幾多次?
我唔嚴重都好似覆得幾密

我睇開醫生都比我拎2至3個月藥, 佢知我有咩自然會返去搵佢
我又返黎
近排返梗份summer job同埋學梗車
份summer job係做書舖
但係老細今日同我講話七月尾至八月尾會有好多人訂書要我快啲記哂啲位
個一刻我好大壓力好唔開心好想唔做
加上琴日學車揸得唔好俾個師傅講咗好多難聽既說話令到自己要承受好多壓力
依兩方面既壓力搞到自己唔想食野同情緒好低落
頭先係間房爆喊咗出黎
星期五又要再學過睇黎會加重自己病情
今次醫生話穩定左
可以九個禮拜後先覆診

你睇左幾多次?
我唔嚴重都好似覆得幾密

之前學校同私家夾埋起碼10次
公立睇咗3次
點解唔試下傾d開心既野?
咁多負能量仲衰
咁多負能量仲衰

我都想有啲開心野發生 但好似冇乜令我好開心 追吓劇睇吓啲綜藝咁hea吓笑吓會好啲 不過又唔可以話係開心
曾經有抑鬱症好返,同左拍拖6年既女朋友分手之後我感覺我可能又會抑鬱
曾經有抑鬱症好返,同左拍拖6年既女朋友分手之後我感覺我可能又會抑鬱

睇醫生未
我又返黎
近排返梗份summer job同埋學梗車
份summer job係做書舖
但係老細今日同我講話七月尾至八月尾會有好多人訂書要我快啲記哂啲位
個一刻我好大壓力好唔開心好想唔做
加上琴日學車揸得唔好俾個師傅講咗好多難聽既說話令到自己要承受好多壓力
依兩方面既壓力搞到自己唔想食野同情緒好低落
頭先係間房爆喊咗出黎
星期五又要再學過睇黎會加重自己病情

試下去做運動,減壓好有用

見完個心理輔導員
真係得個吹字
比啲方法我跟住去做黎試下咁
可能我重隱藏緊自己佢咩都未做到

係架, 見呢d 要幾次, 佢要引導到你講你心入面既野先可以搵辦法解決

但專注力不足可以靠方法去FIX咩
我以為淨係靠藥

心理輔導員唔係cp?
傾左幾耐到

唔係CP呀
傾左1個鐘多啲
因為第1次上去
佢都係寫低 & 聽我講為主
比左啲方法我改善某啲問題咁
我自己又衰, 慣性自我催眠+改記憶
DARK SIDE既野過左1-2日先浮返出黎
諗住記低下次再同佢講
乜原來法例規定小童睇醫院精神科要通知家長
上鏈也沒心跳。

睇醫生未

咁又未至於

咁煩,佢點知你有無通知

咁煩,佢點知你有無通知

應該係預約個時要填監護人資料
填轉佢會打比佢地咁樣

有機會, 就算大人睇佢都會排期前寄信去你屋企remind 你, 屋企人會知

咁煩,佢點知你有無通知

應該係預約個時要填監護人資料
填轉佢會打比佢地咁樣

我係成人都一定要我寫緊急電話, 但就無話要屋企邊一個, 但有屋企人迫我寫屋企人先
咁多負能量仲衰

呢度慣性放負
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞