One Piece 1056 高清漢化版

753 回覆
31 Like 13 Dislike
啱啊 巴基係時候果實覺醒
其實佢用左咩計?
炸左smile個廠等明哥同凱多互打。

睇返羅話兩team人同盟,10年黎佢條team得佢一個
隻熊我買左佢隻公仔
羅果格黑面係咪知道d乜
好似係呃路飛幫佢打明哥報仇咋嘛
根本冇諗到咁長遠
我覺得應該係鷹眼同沙佬應該係同巴基同盟狩獵海軍,
但巴基就對外宣佈佢哋加入佢旗下
其實佢果招真係有機,
明哥>大將
四色花都好撚勁。
幹步能力都屈,未必輸晒六子
真係傷到凱多勢力

不過凱多只靠佢一個都夠翻盤
根本冇人贏到
其實唔算係羅推動,後期主要係錦衛門同桃之助推動

不過羅都推動消滅左凱多一個好大既勢力
鬼島如果要打多個明哥團都幾難打
J+Q+K +Joker
下期巴基會唔會收埋凱多同大媽做佢旗下打手
我估沙佬本身就憎海軍
所以主動狩獵唔出奇
鷹眼性格就似係被動式加入

但諗起頂上果陣鷹眼斬唔到巴基
而家又「加入」巴基
個畫面都有d搞笑

話說綠牛做大將都真心廢
串柒柒咁
明明根本係執死雞
JQK本身殘血你就執雞
然後桃之助佢都打唔過
橫睇掂睇都廢過凱多
桃之助未學霸氣炸學左真係夠打大將
噴火,噴雲,

遲下學埋龍捲風,行雷
邊個仲敢入

練埋凱多條熔岩龍,綠牛點打
呢個都有文有路

希望係why not both
比赤犬完美克制,不過海軍應該冇理由再走入去,草帽團都走咗
巴基戰鬥經歷
-25年前參與愛特沃爾海戰,俾傳說海賊金獅子嘅船團圍,冇死
-同四皇紅髮自細打交打到大
-羅傑團同白鬍子團開戰,輕傷(動畫版)
-差啲捅死皇副卓洛,一次過插穿草帽三個窿
-生擒四皇路飛,差少少成功處死
-被疑似革命軍首領龍嘅能力落雷打中,輕傷,好快企得返起身
-無傷通關推進城,同兩個前七武海合作搶到軍艦
-頂上挑釁四皇白鬍子,最後同白鬍子合作
-被前七武海沙佬招沙塵暴捲中,無傷
-被最強劍豪鷹眼斬咗無數刀,無傷
-被一發可以炸平一座鎮嘅特製馬基彈炸中,輕傷
-被前海軍大將青雉冰封,無傷解凍
-捧住重傷嘅路飛同甚平(加埋差唔多300kg),輕鬆閃避海軍元帥赤犬嘅熔岩拳同海軍大將黃猿嘅雷射
-大力捉住四皇紅髮衣領撩交打
-世界會議之後被海軍包圍,成功殺出重圍

(劇場版)
-追殺準四皇級羅,令到羅被逼用能力逃走
-被前七武海女帝同海軍中將斯摩格正面踢中,無傷
玩沙條友都算 鷹眼都要 唔通打輸海軍要巴基救
佢個計劃其實唔會成功
因為維爾戈講過羅失敗嘅位係唔知道joker嘅背景(天龍人)
成套嘢得青雞真係燒傷

黑鬍子打艾斯嗰陣中火技都係拍兩拍嗌下痛就算數

佢個隊長兜面食薩波火拳都無燒傷到,只係暈咗
明哥比災秒啦
其實巴基算係咁,中間都有浦過頭

Coby個兩個先奇怪,無啦啦出返黎仲要火箭咁升職
薩波塊面細個都有比天龍人炸船燒傷既痕
所以而家最似係薩波同青雞
索隆果句好似透露左"想像不到 他不像是那種人"
應該又係同盟但比人誤傳到加入左佢
羅果陣都好似比人誤傳過加入左路飛
巴基好乎合到佢角色定位
完全係一個小丑位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞