One Piece 1056 高清漢化版

753 回覆
31 Like 13 Dislike
1028有d失望
嚴重光污染

其實one piece唔太啱玩光污染
金獅子係犧牲咗雙腳,有番能力偷偷飛走。
同巴基原理一樣
超級中二病咁
我冇講卡普廢,佢同大媽一樣,
唔係凱多心中屈指可數既頂尖高手姐
唔好屈我講卡普廢,我一直講卡普勁
黑胡子都唔入流一樣做四王。

唔係頂尖高手,大媽卡普呢D都係幾人之下姐。四王排當世第四第五好過份??
今日好似日本星期日930播,好想睇,霸纏
快D有漢化
下兩集係講劇場版?
暫時凱多個List好準
凱多,紅髮,路飛,世界最強三甲,無容置疑

羅傑洛克斯御田白胡死鳩晒。

世界第四,第五。
你排大媽,卡普,或者卡普,大媽,完全冇違反成套野。

凱多講到左屈指可數既高手境界,
其實未入List都唔代表廢,一樣可以係高手姐
我覺得卡普好撚勁喎,
只不過唔係凱多心中最頂級果班。(在生得3個)
佢排後面。唔代表唔太勁。
暫時見到卡普打爆巔峰5億大海賊。應該大媽雷利咁上下水平。
當刻其他人死晒
尾田親口講,當世最強係凱多,
佢排左紅髮入list紅髮應該當世第二

路飛當時係懷疑緊。

如果個List第一第二係咁樣排有咩問題??
卡普唔係廢,但做唔到當世第一第二有咩問題?
卡普(有可能)冇霸王色,
如果做唔到霸纏,排後一格有咩問題?

係,佢係好撚勁我承認
大媽都好撚勁,
但一樣排唔到當世第一第二。我都唔覺有問題喎。

卡普勁就一定要勁到第一名?
唔入List 唔代表廢喎。
即使卡普係全世界10強都唔廢啦。
凱多應該係最坦 輸出可能紅髮勁d 但整體凱多耐打d
係囉,五顏六色好亂,打得慢,好花
https://youtu.be/HRkY-_XS_MQ
寧願要返呢種feel
自從出咗綠牛,覺得佢個夢想冇想像中咁遙遠,不過驚一做到就解散
御田感覺只係依家嘅契仔,好勁但打唔贏四皇
你地識條鐵
呢啲叫伏筆
Op入面啲野全部講啲唔講啲就係伏筆
我都覺凱多用識唔識霸王色黎做係咪當世強者嘅分水嶺
但又唔可以話卡普因為唔識/未知霸王色而判斷卡普去唔到T0位置
係咪同羅渣55波依點又唔可以話冇可能
要羅渣自己一個打白胡佢地都可能性唔大
即使係咪各懷鬼胎都好 人數上點都唔夠黎啦
宜家要判斷卡普實力仲係言之過早
有見聞殺可能有霸王殺
頂上一個四皇團加推進城逃獄者打海軍本部總動員加七武海
仲要有熔岩果實同震震果實兩隻目前最高攻嘅能力係咁放大技
造成嘅破壞都毀滅唔到成座總部要塞
卡普+戰國同金獅子三個人已經打爆半座

再睇下鬼島只係凱多嘅巨型豪華別墅唔係咩大要塞大島嶼,有兩個四皇團同五個超新星喺上面打咗咁耐,都未打到爆島

凱多嘅最強生物稱號似係海賊王世界入面普通市民公認佢最強,多過真正最強
白鬍子嘅最強男人稱號都係同樣道理
更何況羅傑未去最終之島之前嘅稱號只係魔鬼,去完先有人叫佢海賊王

至於你話卡普唔願意提返起神之谷戰役係因為羅傑出力多過佢,我覺得係因為有好多天龍人同奴隸畀洛克斯打死,佢覺得盡唔到責任保護所有人而羞愧先唔提起啫。目前嘅戰力表現嚟講都未有邊個明顯高班過卡普,除咗非正篇入面嘅全軍統帥空古
卡普唔提同羅渣合作另一個原因
應該係海軍同海賊合作wo
721班狗都唔敢直接話同啲鄉黑合作啦
姐係話比人聽 海軍拍得住羅渣實力嘅 係得卡普 最多比埋戰國你
咁撚羞家嘅野我都廢事提
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞