One Piece 1056 高清漢化版

753 回覆
31 Like 13 Dislike
所以咪話關血脈咩事 我講果4個本身都冇咩特別血脈都有霸王色
btw龍話左有霸王色咩 係咪我miss左定已經太耐唔記得
卡普點睇都真係勁過紅狗 個陣話想殺佢應該唔係真係得過講字但可能因為冇霸王色所以冇計佢?
係 香港8月25上
大媽咁多仔女唔通個個有咩,血統應該唔係必然
Ching好波遮名就咁睇呢堆經歷真係會估起碼皇副級實力
係海賊王講實力都幾on9
越後出既能力越勁架啦
沙佬 雷神呢啲
前面出既設定冇咁完善
咁係咪代表佢地廢
海賊王講實力真係得啖笑
佢講到紅髮精通霸氣
比隻海獸咬斷手
係咪海獸》all

同樣都唔見得御田廢過卡普
出海前已經可以同白鬍過招
第一次遇到羅傑時輸左一招,但佢當時只係啱啱出海
返和之國重創凱多,凱多要靠賤招先贏到佢
巔峰嘅禦田係四皇級別,所以佢真係值得入凱多嘅List

最後補充一下,羅傑表示完全唔驚卡普同戰國
凱多都未出人獸
而且話廿年後凱多係勁咗好多
Cv贏撚曬
反而紅髮仲當佢朋友佢廢極有個譜
我自膠
漫畫幾頁紙,原來有成四年

凱多係咪巔峰真係唔知
但睇凱多回憶,佢10歲時已經係怪物
不過同樣,如果御田唔係咁早死,佢成就都可以更高
廿年後凱多係勁咗好多係邊度講?
凱多10歲已經係怪物
15歲入洛克斯

回憶入面嘅戰鬥好多時係點到即止
所以有無出人獸唔係好關事
而佢用賤招搞掂禦田呢個係事實

25周年慶祝圖,差一話也不畫大和
難道大和在最後沒有入團

估唔到當年個煙頭咁勁
為左睇RED D LEAK去貼吧行左轉
原來果邊都多人嘈大將同4皇邊邊勁D
去到呢一刻都仲要嘈?
睇黎連登水準高過佢地
連登由上一話綠牛俾人打柒開始已經無人嘈
始終當年得巴基同佢同輩分
細細個就一齊出生入死
其實讓你單手,格兩劍一刀封喉,我唔明仲可以點嘈
係咪真係要斬落去先計

劇場版唔殺,唔影響正傳人物都好正常啦。
好撚尊重,仲想點撚樣

都未計凱多呢D頂級高手

綠牛係大將面前舉手投降班大將吹都收晒皮。

連登水準真係高過晒佢地
班大陸仔真係痴線,仲王將畫等號
講真,就算係俾連登仔笑四王之恥既大媽,實力表現都不下三大將啦
建議巴打唔駛同佢地解釋
佢同鳩蛇唔知點解咁執著覺得卡普係overrated唔可以入t0
一個拗十個係要講到卡普唔係t0咁
邊到拗十個啫,得你話佢係T0炸嘛
我話佢勁,但未睇到佢係最勁果班。

我心目中已經講到TOP10 以內,都唔得?
一定要迫我地覺得佢係T0先得?
大家睇法唔同,唔覺係T0就點我名,你冇野下話。
凱多都講識霸纏既人屈指可數。

卡普霸纏又未出過,生命卡又冇霸王色,
見佢係主角阿爺,我保守D,排到10甲之內頭馬之上,已經罷到佢好勁,你仲想點?

不如你講你標準出黎啦,佢係世界第幾?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞