One Piece 1056 高清漢化版

753 回覆
31 Like 13 Dislike
不過羅都唔係諗住明哥可以削弱凱多
只係想凱多幫佢打柒明哥 間接報仇
所以佢話有計搞四皇都係呃Luffy合作
正係炎帝都未完全交代曬啦 女帝又係 交代少少就算 又唔知等幾耐再講 尾田真心on9 閪
唔係T0,咪T1囉,都係勁果班,
但只憑合力打低洛克斯就話同羅傑55波就暫時唔認同。

因為OP所謂合力既定義,從來都唔係大家5050,就以羅同基德合力打大媽都明顯有分別。
五新星圍凱多,都明顯有分別。有D倒下左。

卡普口中個講法明顯有D野,尾田明顯有野未講晒。
紅髮依家又關神之谷事
等睇尾田講解神之谷大戰再判斷
有冇海賊王劇場版嘅流出
等25號入場睇啦咪撚睇老翻
有,不過低清盜錄,我寧願唔睇
分析得好
不過卡普已經進入晚年 全盛時期已過
戰國有講大家已年老 卡普當時默認
宜家卡普就算全力打 等於當年七八成水準
就好似白鬍子一樣 老了持久戰自然喘氣
卡普淨係識妥協,乜都淆底,心態上已經輸哂
所以我覺得政府咁想捉珠寶波尼嘅其中一個原因係想將卡普呢啲老咗嘅最強戰力還原返全盛期嘅肉體
劇場版有冇大和
智將戰國實力從來都不在討論之列,無從判斷
佢同卡普一文一武
成日講合力,唔通又55出力咩

所以談佢兩人實力實在言之過早。
吹佢勁可以勁到打死赤犬,有接近四王級,輕鬆秒三大將。
弱可以變到巴基,金獅子,靠把口果D掛名海賊咁。

我個人認為卡普實力應該在凱多之下,希留之上咁上下。
船妓
所以早幾集討論唔少巴打話佢冇霸王色,真係好有可能。
但佢個仔孫應該都有,我傾向信佢都可以有,不過心態問題冇爆發過
我想睇呀
8月25? 咁快出咩
俾凱多打到仆街最後鳩縮左幾十年唔敢出黎啊 咩55開
是咁的 通常特攝片 超人dum隻怪獸破壞D大廈仲多過怪獸本身破壞嘅數目 我懷疑海軍總部其實係嗰兩個唔理後果嘅癡線佬打爆 唔關金獅子事
仔同孫都有都好難無 一開始都有講霸王色同血脈有關
凱多 大媽 女帝 白胡 關血統咩事
劇場版又係平行時空
如果時間線係鬼島篇前 有五檔
鬼島後 大媽仲係度
動畫幫霸王色纏繞上左金色黎表達
超級撒亞人咁
血脈繼承同王者資質啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞