One Piece 1056 高清漢化版

753 回覆
31 Like 13 Dislike
我覺得呢個位留白係一d意義都冇, 甚至連估佢係邊個都冇興趣。
最後公佈燒傷男真身無論係青雉,薩波,古巴,王直定銀斧都好,
同今日直接公佈根本係冇分別, 亦唔會好睇咗。

卡里布個那位大人亦如是...
到今時今日都仲留白, 都唔知尾田究竟係咪想埋尾!
佢習慣左咩都講得唔清唔楚
凱多同大媽俾人打低左之後點?有無交代過?
佢班友好似醫生助手唔係戰鬥勁嗰啲咁
唔係佢都唔洗自己單獨行動搞冧明哥
兔仔唔會乖乖繼位下話… 想睇佢身為皮毛族跟船喎(chopper係鹿)
大和上硬船
然後桃之助喺最後大戰會領軍幫拖果類

錦衛門真係好好笑
佢撚有打競技場
咁樣就十年
覺得佢童年個故事深刻過主角團好多人外表又係少有op入面正常畫風靚仔咁 好難唔高人氣
好想出到海之後佢喺船倉入面走出嚟, 好似貓狗果陣咁
戰鬥員啦 船上真係打得嘅戰力用嚟對付之後嘅勢力有啲唔夠 加埋大和其實好好多
其實想知大媽凱多同埋大媽班之前一直未上岸嘅子女點
兔仔唔夠打啦 得月亮trigger先勁啲 太睇時間天氣
講到依團人都識人情世故
同早出場無關喎
紅髮,鷹眼都好早出場
佢中途上船同草帽成員啲互動又係好正
如果海賊「王」只計戰力
咁當我無講過啦
但路飛喺統治力方面我都覺得係白痴
真係搞掂到4皇
都唔知條友睇乜
好鐘意兔仔 有買佢嘅figure
我覺得綜合嚟睇
羅更有資格做海賊王
咁佢仲有感染力嘅
每去一個地方就多一班Fans
係德島,明哥都認同佢有呢種能力
除此之外真係白痴
結果完全唔關佢計劃事
紅髮、鷹眼一開始嘅設定已經係高人
但係巴基一開始係用完即棄搞笑丑角,退場之後得少少扉頁故事
可能尾田見巴基讀者人氣唔差,推進城同頂上先試下繼續用佢搞笑

監獄入面一拳一隻藍猩猩已經顯示實力同東海篇嗰陣完全唔同水平
所以其實巴基都係好似高比咁對應路飛實力隨時間加返少少buff
佢冇一拳一隻藍猩猩wor, 佢係用大招先KO 藍猩猩
一拳一隻藍猩猩嘅係路飛wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞