One Piece 1056 高清漢化版

753 回覆
31 Like 13 Dislike
卡普邊有可能係天花板
凱多承認嘅強者都無卡普
其實海軍殺人,都試過好多次啦。
綠牛做埋出黎
世界政府同 四王都係政權,不過一邊多人D叫自己做正義咁解
可能冇交過手或者佢睇唔起所有海軍姐
同羅傑齊名 一齊揪低過洛克斯喎
錦衛門同路飛都一齊打過凱多
基德,羅都一齊打大媽
路飛,基德,羅 ,各30億
一定係55出力?

事實上卡普出幾多力,羅傑出幾多力?冇人知。
連卡普自己都唔願提起。跟羅傑合作唔係唔可以提,佢自己根本都唔撚怕呢D野。
卡普唔提,似係佢最撚怕係吹大姐

係海軍想抹殺羅傑功勞歸海軍,定真係55出力,自己諗下囉。
一樣有海軍偷呃拐騙搶掠做仆街野。
好似係煙佬冰火島果時有提到成班爛仔咁
凱多都係洛克斯嘅成員
如果卡普強過羅傑,凱多無理由感受唔到

凱多話霸氣凌駕一切
都係用羅傑做例子
仲未計羅傑有聆聽萬物之聲嘅能力
轉貼,不知真假,自己未睇劇場版,唔想劇透慎睇

留言不少人求劇場版劇透 我就來分享一下
防雷線
.
.
.
.

你要咁拗都冇辦法 依家卡普嘅底力仲未show過出黎
最多都係一拳打到marco除除不死鳥狀態同埋描述到佢可以出手打死赤犬
如果真係有佢要認真出手嘅一集咪知邊個啱邊個錯
幾多下
卡普話出手打死赤犬只係表達佢嘅憤怒姐
正如綠牛都話要攞路飛人頭

卡普係回億入面有認真出手
卡普一拳打扁青椒
劇情上點都搵返件七武海被人捉掛
冇個捉到海軍顏面無存
所以女帝啱架喇 仲要前奴隸
一齊合力打過洛克斯,我認同
卡普好撚勁,我認同

但羅傑=卡普,唔認同,無從判斷
期待尾田講多D再判斷過
所以你嘅結論係咩? 卡普只係青椒之流?
唔緊要 睇下之後有冇機會比佢喺現今時間線出手一次
到時就會知道誰對誰錯 依家都只係紙上談兵
睇反應
黃猿>>藤虎>>>>>>>>綠牛
卡普當然唔係青椒之流
只係回應返你
暫時睇到佢最認真出手嘅一次就係回憶入面對青椒
見聞殺用完,藤虎可以變廢人冇動作都正常
黃猿格幾劍俾人單手一劍封喉

綠牛驚到舉手投降真係
即係海賊王而家都玩元宇宙牙?
唔止凱多,大媽提到海賊王呢個名都好敬畏
所以我嘅結論就係羅傑勁過卡普,不過差距唔大
有詳細描述嘅戰鬥入面,卡普淨係打過Marco同青椒
Marco坦到三大將(包括尾田欽點最高攻熔岩果實赤犬)、雙災、大媽,但係畀卡普一拳打到解除不死鳥型態
青椒可以用頭撞爆一座冰山,畀三檔有霸氣路飛打咗咁多招無傷,但係三十年前巔峰狀態畀卡普一拳打到收山

反觀羅傑連大媽都唔敢正面打,要潛入去偷印塊紅色歷史正文,淨係夠膽打同佢亦敵亦友fd底嘅白鬍子
佢右肩多左條疤痕 我估應該已經柒左
無殺氣鬼知咩
直覺話俾我知係紅髮 咁啱喺附近絕對唔係偶然 紅髮唔一定係好人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞